duminică, 14 martie 2010

Anvers, orasul presedintelui - poze

Sponsori:

Am ajuns in week-end si la Anvers. Orasul in care actualul nostru presedinte si-a petrecut, inteleg, o parte din viata. Nu am vrut sa merg, initial, da' m-am dus pana la urma si bine am facut. Mi-am clatit ochii. Nu m-a dat pe spate orasul, insa am vazut lucruri faine si acolo. E la vreo 50-60 de km de Bruxelles, vreo 35 de min. de mers cu trenul. 7 euro si ceva biletul, dus-intors. Pretz de week-end, e adevarat, dar tot putin. Se aude CFR-ule?? :) Incepem chiar cu trenul, unde in prima poza sunt curvele care stau in vitrina, si care se vad din tren, undeva in partea de nord a Bruxelles-ului :)

Aici e deja gara din Anvers. Anvers nu e un oras foarte mare dar are o gara la care trenurile vin la etaje diferite, daca-ti poti inchipui asa ceva.

Asta e strada lor principala. Pe care merge toata lumea. Un fel de Republicii din Brasov sau cea din Sibiu (cu care mie mi s-a parut ca aduce mai mult) da' careia nu-i retin numele acum.
Magazine... In principal magazine de moda, pe strada aia... La sfarsit mai am niste poze de acolo.

O catedrala
Cersetor de lux, cum ar veni. Sunt multi care fac cate ceva, in special canta.

Doua statui imense in Grand Place-ul din Anvers



Gasca vesela :)

Un castel pentru care m-am pierdut de grup. Grupului ii era frig asa ca am ales sa merg sa-l vad de aproape si sa ma pierd de grup. I-am regasit eu pana la urma da' dupa ce m-am mai plimbat de nebun pe strazi :) A, castelul e construit in anii 1.200 :)


Iti vine sa crezi ca ce vezi jos nu e statuie?? Nu, nu e statuie, e o femeie imbracata in statuie. Care cersea, evident... Da' parca nu-i poti spune totusi cersetorie...

Se sta si la Anvers la cozi. La Gauffre :)

Si inca un "cersetor", un pianist care canta demential :) De fapt uite si un video, jos :)



.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Mihai Zamfiroiu spunea...

mai avem mult pana sa ajungem la nivelul lor ...

link spunea...

Meir se numeste strada cu magazine

Trimiteți un comentariu