luni, 1 februarie 2010

Vedete romanesti ranite - stirile care m-au cutremurat astazi

Sponsori:

Cu ce incepem? Pai Andreea Esca si-a rupt piciorul. Era pe o pirtie de schi din Poiana Brasov si unul care se dadea cu placa a lovit-o si i-a rupt piciorul. Nasol, nu doresc nimanui. Ce m-a socat un pic este faptul ca, desi probabil cu durerea in cuget si-n simtiri, Andreea a refuzat orice ajutor din partea medicilor brasoveni. A mers un pic la Bucuresti s-a tratat scurt si dupa aia direct in Austria se duce. Precum presedintele nostru.

Adica deh, unii romani nu mai sunt de mult romani. Deja sunt un fel de bun international. Cum e si Andreiutza asta saraca, pe care faima si banul cred c-au orbit-o un pic. Eu sunt convins ca-n spitalele romanesti ar fi avut parte de un tratament mai bun oricum decat l-am avea noi romanii de rand.

Stii ce e cel mai funny? Ca tocmai romani de-astia care au de-a face cu multi romani carora tre' sa le castige increderea (Andreea Esca sau Traian Basescu) nu au curaj sa se dea pe mana acelorasi romani. Si aleg clinici de prin Austria, de exemplu, unde... ma rog... e bine si acolo. Ok, foarte bine, dar du-te vere si locuieste in Austria daca e asa de bine acolo si rau aici, nu?

Ranit in direct la relevizor

A doua stire macabra de astazi vine de la Danutz SRL. Il stiti pe Dan Bittman cu doi de t si emisiunea pe care o modereaza la TVR. Ei bine si-a invitat si el odata colegii de trupa si era sa-l omoare pe unul dintre ei in direct. La propriu...

Pai au adus un taietor din asta cu sabia si cutitul. Si i-au pus lui Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, un ananas in cap si ala a inceput sa dea cu sabia. Atat de bine a dat incat i-a taiat un pic din crestetul capului chitaristului. Care a trebuit sa ajunga si el la spital pentru ingrijiri. Slava domnului ca e bine.

Oare ce-o fi fost in capul producatorilor emisiunii aleia?? Cum sa iei, ma, vedeta si s-o expui la un asemenea risc??? Pai putea sa moara cu capul in doua fara niciun fel de probleme.... Jesus Christ. De fapt daca murea, emisiunea ajungea clipul numarul 1 de pe YouTube. Ce stim noi, asa se face reclama :))


Vezi si:
- Test haios dar serios: cat de bine informat esti
- Ce vedete feminime li se potrivesc politicienilor romani
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

armin spunea...

saraca Andreea... oricum am auzit si eu ca austriecii sunt foarte iscusiti in tratarea vanatailor si contuziilor de orice fel... si capatate in orice fel de conditii... aceeasi sursa sustinea ca medicii romani "e naspa" si "nu stie nimic bine". cel mai bine ar fi saramana in austria, acolo nu ii rupe nimeni piciorul la ski, iar nenea sarbu are bani sa detaseze un car ca sa ne poata zambi seara spunandu-ne: "buna seara Romania, eu sunt in Austria! muriti de ciuda dupa semnalul sonor"

Trimiteți un comentariu