sâmbătă, 20 februarie 2010

Plec un pic...

Sponsori:

Dragii mosului, dupa cum scriam aici, bursa aia s-a materializat, in cele din urma, asa ca duminica 21 februarie voi fi in avionul care ma va duce (si evident aduce de) la Bruxelles. Stau o luna acolo intr-o vizita de o saptamana plus un internship de 3 saptamani la radio RFI de acolo. Ar trebui sa ma specializez pe probleme europene si de presa insa, in afara de asta, sper sa aprofundez si mulatrele belgiene, caci am auzit ca sunt mai multe decat la noi iar asta, poate mai tii minte, e ultima mea fantezie.

Nu va las de izbeliste. Am scris peste 30 de articole care vor aparea singure in toata perioada asta, cate unul pe zi. Pentru fanii adevarati precizez ca toate au fost programate sa apara la 7 dimineata. Mai putine de autor, caci deh cand scrii la kilogram e mai greu sa fii creativ, insa sunt chestii simpatice, zic eu, asa cum, sper, te-ai obisnuit.

Imi doresc sa reusesc sa scriu si de acolo. Poze, treburi, aspecte. Tot ce apare, va aparea sub tag-ul Bruxelles, deci le vei gasi aici. Inca nu mi-e clar cum e cu netul, dar gasim noi o solutie... a nu se intra in panica :) Cum am scris si in textul care curge sus, nu stiu in ce masura voi reusi sa raspund la comentarii. Sper sa nu ma injurati prea tare, caci o sa le las totusi nemoderate in continuare.

Mnoa, cam astea. Sa-mi spuneti ce vreti sa va aduc de acolo. Raspund la toate comenzile :D:D

Pa!!! Pupam copiii... sa fiti cuminti, sa ascultati de partinti si sa va spalati pe dinti, ok??

.

Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

sergiu spunea...

adune pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Marius spunea...

Desi nu te cunosc, pentru ca eu, de prima data cand am ajuns acolo, prin 2002, m-am indragostit de Bruxellees, iti recomand sa nu ratezi piata de "purici" (vechituri), aflata pe traseul autobuzului 48, la vreo 3-4 statii de Grand Place, am uitat numele strazii, dar e f.cunoscuta, pe ea mai fiind si multe alte magazine de gen, incepand de la o catedrala, si pana la piata respectiva! Vezi ca luni nu e, dar n-o rata Duminica, dupa ora 10, pentru nimic in lume! O sa-ti placa, si ai sanse sa gasesti ceva deosebit pentru decor si ca souvenir!... Apoi, langa Gare du Midi, sunt niste aniticariate, reper cel numit Bibliopolis, unde poti gasi carti faine, la preturi ok! Iti mai recomand FNAC, si City2, de vizitat, si zona din jurul Grand Place, plina de mici restaurante cochete si romantice... Sa admiri si Palatul de Justitie, si Bulevardul Churchill, pe inserat, din mersul tramvaiului, sau de pe jos..., iar sambata si Duminica dimineata, sa mergi in piata mare, de (legume-fructe) cu metroul, -na! ca am uitat reperul, dar te descurci tu! Vezica daca ai sub 26 de ani, poti lua abonament la STIB pe o luna cu reducere pentru tineri! (pe toate liniile orasenesti!) Ai grija ca arabii/marocanii - smecherasii, sunt/pot fi foarte violenti! Sa ai bine pusi banii si actele in siguranta, in interiorul hainei! Sa incerci cartofii prajiti la cornet, cu ketchup sau margarina, si multele marci de bere, si sa nu uiti de ciocolata, super! Distractie placuta, si sa ne scrii cum e! Mai poti vizita Gara de Nord, Midi, si Gradina Botanica!...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ sergiu - se rezolva!!

@ marius - hei, incredibil ajutor. merci mult. o sa incerc sa bifez cat mai multe din sugestiile tale. o sa povestesc pe blog despre cat mai multe. au revoir!!

Trimiteți un comentariu