sâmbătă, 13 februarie 2010

Pentru fanii muzicii rock - Metallica la tambal - video

Sponsori:

Romania, frate. Tara unde orice este posibil. Unde orice se repara, se inadeste, lipeste si se face ca nou. Este probabil tara unde s-a inventat apa calda si mersul pe jos. Tara unde Daciile nu se stricau niciodata, caci romanul stia sa le repare. Tara unde, la o nunta, ti se canta atat Luciano Pavarotti cat si Gutza. Si, mai nou, tara unde rockul se canta la... tambal, haha. Ia uite jos o mostra delicioasa de Metallica si Nothing Else Matters, la tambal, frate. Yeah. I love this country!!




Vezi si:
- Romania... :) - poze
- Cel mai tare din parcare - poze
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Amélie spunea...

foarte tareeeee!!!!! nu e decat meritul lui! si ce daca e la tambal?! suna f bine!
METALLICA E TARE ORIKUM!!!
\m/

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

pai e tare, sigur. totusi muzica rock se canta la chitara... da' daca zici ca merge si la tzambal pai ma bucur cu atat mai mult :)

Ea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ea spunea...

@Cippy: Muzica rock se cântă la chitară? Interesant. Dacă chitara crezi tu că face muzica rock te înşeli.

În altă ordine de idei, este fenomenal ce face omul acela. Extraordinar în adevăratul sens al cuvântului. Orice persoană care ştie să cânte cel puţin la un instrument şi care ascultă muzica rock poate să confirme că omul ăsta, cântând la ţambal Nothing else matters este cu adevărat impresionant. Te gândeşti oare cât a muncit acel om sa ajungă la perfomanţele acestea...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ ea - pai muzica rock inseamna... pentru fiecare altceva. iar asta nu contest. totusi nu inseamna o chitara ci doua si o baterie... despre voce nu cred ca e cazul, ca voce are si marcel pavel :)

io nu contest valoarea piesei cantate la tambal da' daca ar fi cantat-o gutza ati fi sarit totzi :))) (gluma)

Ea spunea...

Logic că am fi sărit. Ar fi lipsă de respect faţă de unele dintre cele mai bune trupe de rock existente. Nici nu glumi cu aşa ceva :)

Trimiteți un comentariu