marți, 9 februarie 2010

Nu vreau la doctooooor!!!

Sponsori:

Deci toata lumea mi-a cerut sa ma duc la doctor zilele astea. Oameni de bine, fara doar si poate, prieteni de-ai mei. Am fost varza de racit, cum am apucat sa sugerez intr-unul din articolele trecute si nu am prea dat nici pe la lucru. Doar ca am obosit ca, de cate ori vorbeam cu cineva la telefon, sa-mi spuna sa ma duc la doctor.

Mie nu-mi place la doctor (cui ii place?) asa ca atunci cand auzeam asta mi se accentua raceala:)) Apropos, chiar se merge la doctor din orice prostie?? Ca eu m-am gandit cu capul meu in felul urmator: ma, stau un pic pe-acas', linistit, vad cum evolueaza problema si abia daca devine mai nasoala iau masuri de-astea cu doctori, spitale sau clinici. I mean, ce naiba, chiar e prima raceala pe care o am in viata asta??? Cu atat mai mult cu cat mi-am facut si vaccinul anti-porcin.

La un moment dat mi-a dat prin cap ca astia ma tot trimit la doctor ca sa scape de mine si de problema. Adica "daca te duci la doctor, nu ma mai simt responsabil sa fac eu ceva". Aici sunt rautacios. Dar nu ma mai trimiteti, vere, la doctor ca nu-mi place.

Adevarul e ca si eu fac asa ceva. Eu nu trimit oamenii la doctor dar le spun sa ia cantitati industriale de Vitamina C fiole. Asa stiu eu ca se trateaza astea. La mine a functionat de fiecare data.

Morala? Asa suntem noi oamenii. Noi nu compatimim sau ceva. Noi dam solutii sa scapam de problema.

PS: intre timp mi-a trecut orice as fi avut in proportie de 99%.


Vezi si:
- Ce problema am cu blogurile de fete
- Toti vrem cate ceva. Dar de oferit ce oferim?
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Deci asta ai facut.....ai scapat tu, dar ai trimis-o la noi!!!!si eu sunt bocna de racita.....dar nici eu nu ma duc la doctor!!!!!

Raluk spunea...

lasa ca am fost eu la doctor. ai dreptate sa nu te duci. eu am facut febra mare si secretii nazale apoase si tot tacamul si am fost suspecta de porcina. intre noi fie vorba nu aveam nici pe dracu si raceala aia nasoala a venit la trei zile dupa vizita la doctor, deci e posibil sa o fi luat chiar de acolo, de la stat pe holuri alaturi de alti raciti pentru ca inainte de a pleca la spital nu mi-am luat o adeverinta... Si apoi umilinta de a spune ca esti suspect de porcina si felul in care se purtau ai mei colegi dupa ce am spus si cum ma priveau suspicios cand am revenit la munca. deci stai cat mai departe de doctor...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ judy - cand bei whiskey cu prea multe cuburi de gheata asa se intampla :)

@ raluk - cam nasol ce povestesti. si cu raceala si cu serviciul. adica nu ajunge ca te simti tu ca dracu', mai apar si factori de-astia subiectivi, care fix ei iti lipsesc. fix de-aia am trecut peste toate indemnurile si mi-am facut vaccin - ca sa evit doctorii pe cat pot. eu cred ca si vaccinul asta anti-porcin a avut vreo legatura cu raceala mea, dar tot nu regret ca l-am facut. in sfarsit, sper ca te simti mai bine.

raluka spunea...

vitamina c ... e buna (redoxon in special, k e mai concentrat) dar eu sugerez sa te bazezi pe fructe multe data viitoare (portocale si grape) - o persoana draga mie a fost in spital, relativ de curand, cu gripa noua...si in vizitele mele ii duceam numai tedi, grape si portocale - asta mi-a recomandat un doctor....si au avut efect;)

Unknown spunea...

oh, good :)

mă bucur că ţi-a trecut....

vaccinul ăla odios de ce l-ai făcut?

Trimiteți un comentariu