duminică, 7 februarie 2010

Maneaua momentului sau cum sa ne alungam cititorii - video

Sponsori:

Am luat un paracetamol si parca mi-a mai revenit graiul. Cred ca tocmai e momentul sa impartasesc cu voi, cei care veti parasi definitiv Anti-Plicti, o melodie care imi place ceva de speriat in perioada asta. Da, m-am uitat la televizor un pic, recunosc. Am oscilat intre Mezzo si Mynele. Si cum pe Mezzo nu era nimic, pe Mynele TV ce crezi c-am vazut? O manea. Dar nu o manea oarecare ci una a regelui manelelor, care va ramane rege oricat s-ar chinui Salam sa-i ia painea. Ai ghicit, e vorba de nimeni altul decat Nicolae Guta. Piesa se numeste "Dupa noapte vine zi" si, asa primitiva cum pare la prima vedere, e extrem de muzicala si placuta urechii (urechii mele, cel putin).



Ok, am constatat de-a lungul timpului ca cititorii Anti-Plicti sunt si anti-manele. Ce sa-i facem, acum. Imi place mult piesa, manelele sunt ca amantele, le ai da' nu le recunosti, acum adevarul a iesit la iveala. Eram un pic in deriva ca nu mai aparuse nicio manea de soi in ultima vreme. Asta ca sa nu crezi ca ascult toate kitsch-urile. Ci doar super-manelele, haha. Dar dl. Guta mi-a umplut golul:) Nu mai zic nimic ca presimt ca mi-o iau. Daca cumva simti ca e f. naspa, sa stii ca poate delirez eu de la raceala :)

Dar totusi, inainte sa ma injuri si sa dai nota mica postului, te rog sa asculti piesa pana la capat :)

Copii, manelele nu sunt bune! (Cu exceptia asteia;) Stay in school, don't do drugs!


Vezi si:
- Care e numele tau de manelist?
- O stiai pe asta? Mircea Badea canta manele - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Kosmin spunea...

Clar,raceala e de vina!

turisticus spunea...

profunda rau

Mihnea Balici spunea...

profunda rau de te mananca in strafunduri... ale sufletului :)))) ma rog, maneaua e tot manea... pe scurt... nu-i de mn maneaua

Trimiteți un comentariu