joi, 25 februarie 2010

De ce e Daciana Sarbu cel mai tare europarlamentar roman

Sponsori:

Stii toate povestile care se spun despre politicieni. Ca sunt nenorociti, corupti, grobieni si toate nenorocirile pamantului. Poate in mare parte or fi chiar adevarate, ca daca ar fi altfel s-ar fi facut cantaretzi de opera. Ei bine, am intalnit la Bruxelles o persoana care nu numai ca s-a dovedit a fi un politician total atipic dar si un om extraordinar.

Daciana Sarbu pe cat de draguta, pe atat de modesta

Pai urma sa ne intalnim cu o delegatie de politicieni la Parlamentul European si, din ratiuni birocratice, comunicationale sau altele pe care nu le-as numi chiar acum, intalnirea nu a iesit. Sau nu a iesit asa cum era programata. Ei, si in timp ce asteptam noi, ca niste... asteptatori de profesie, cine crezi ca trece pe acolo?? Exact! Daciana Sarbu.

A recunoscut pe unii dintre noi si s-a infiripat o conversatie ad-hoc. Doar ca, OMG, asta e doar inceputul. Ce crezi c-a facut fata?? Daca tot eram ai nimanui pe acolo, ne-a luat la ea in birou, ne-a oferit cafele, internet si tot ce mai aveam nevoie. Bani mai lipsea sa ne dea, haha. Daca-ti spun ca ne-a invitat pe toti 12-14 cati eram, la masa, la restaurantul Parlamentului European ce mai zici??? Aud??? Adica in locul in care halesc (mancare, evident) europarlamentarii.

Restaurantul unde mananca europarlamentarii

Asta este, pe scurt, Daciana Sarbu. Politicianul Daciana Sarbu, europarlamentarul Daciana Sarbu, si sotia ghici cui??? A noului presedinte al PSD, Victor Ponta. Mai e cazul sa mai zic??? I-am spus ca o sa scriu articolul asta atunci cand am rugat-o sa-mi dea voie sa fac poza de sus. O sa-i trimit si linkul... Hai sa facem si noi ceva pt. ea... De votat nu avem unde s-o mai votam acum dar ii putem macar vizita blogul. Este aici.

Paaaa de la Bruxelles pentru acum la everybody!!!

.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

ivory spunea...

"Daca-ti spun ca ne-a invitat pe toti 12-14 cati eram, la masa, la restaurantul Parlamentului European ce mai zici??? Aud??? Adica in locul in care halesc (mancare, evident) europarlamentarii."

Ai ma, c-esti naiv?! Tu crezi ca platea din buzunarul ei? Asa, pe banii statului, ia sa vezi cum invit si eu nu 15, ci 150 la haleala.

Trimiteți un comentariu