duminică, 21 martie 2010

Caprele din America de Nord. Curajoase sau nebune? - poze

Sponsori:

Daca ai cumva senzatia ca esti un mare catzarator inca nu ai cunoscut caprele din America de Nord. Te-ar umple de rusine si respect cu abilitatile lor. Adica n-au nicio teama sa se aventureze pe cele mai abrupte stanci. Si nu cad ale naibii. Io cred ca au ceva dereglat la cap... de fapt toate caprele cred ca sunt un pic duse... Dar ma rog, sa revenim. Traiesc la inaltimi de peste 4.000 de metri, au copite care le asigura balansul. Nu prea au dusmani, ca pradatorii lor nu ajung pe unde sunt ele. Si chiar daca ar ajunge pe-acolo, ar avea probleme ca cica sunt capabile caprele astea sa faca salturi de aproape 4 metri in fuga. Noroc ca nu-s prea destepte ca altfel ele ar fi stapanele lumii si nu oamenii :))

mountain-goat6

mountain-goat3

mountain-goat2

mountain-goat4

mountain-goat5

mountain-goat7

mountain-goat8

mountain-goat



Vezi si:
- Animalele pot fi foarte proaste - poze
- Sora pisicii lui Chuck Norris loveste si ea - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

poza 4 si ultima is....tari:))

adizzy spunea...

intrebarea e....de ce naiba se catara asa ciudat?!

herrdanovici spunea...

Caprele nu se afla de buna voie acolo. De fapt ala nici nu este mediul lor natural. Acestea sunt de fapt animale care dupa cum aflam din Telenciclopedia duceau un trai linistit pascand pe langa institutiile financiare din Romania. Au fost impinse catre zona montana de catre noul pradator ce le ameninta: recuperatorii bancilor. Se gasesc la asemenea altitudini deoarece spera ca acolo sa nu aiba semnal la telefon sau pentru ca de acolo se pot arunca in gol mai repede in cazul in care au fost descoperite.
PS: pozele au fost facute de reprezentatii BRD. Toate exemplare din poza s-au sinucis la vederea acestora. R.I.P capra montana

Trimiteți un comentariu