sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Papagali. Nicio pasare nu e mai frumoasa ca papagalul - poze

Sponsori:

Ti-as putea povesti pana dimineata despre papagali. Despre papagali dar si despre papagalul Yuki pe care l-am baut... pardon, avut eu. Sunt niste pasari pe cat de frumoase, pe atat de enervante. Cel putin Yuki imi scotea peri albi. Chiua si pipirigea in toate felurile posibile si imposibile si de obicei cand iti era lumea mai draga. Imi era insa prea draga lumea asa ca l-am laudat pe la unii si pe la altii si pana la urma am reusit sa i-l fac "cadou" unei fete. Care s-a bucurat, la fel ca si mine. Totusi, daca nu sunt ai tai, papagalii sunt niste pasari extraordinare. Si inteligente si frumoase. Iata jos cateva mostre.
















Vezi si:
- Sunt convins ca asa face si al meu - video
- Gripa porcina - razbunarea pasarilor
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

CORA spunea...

Cu un ciufulit alb ca cel din foto 8 mi-ar sta foarte bine acasa! :X

turisticus spunea...

Hmm... Nu vad nici un politician!!!

Anonim spunea...

Chiar ieri am avut deosebita onoare de a purta un dialog cu un astfel de specimen. Cu cat ridicam io tonul mai mult, cu atat mai tare ciripea si el :))).

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cora - aoleu, fix pe ala cu tumoare l-ai ales??? :))) adevarul e ca oricare dintre ei e frumos. Si f. destepti cu cat sunt mai mari... Numai ca, din ce stiu, astia mari iti pot chiar rupe degetul cu ciocul... Ma rog, asta daca-i superi :))

@ turisticus - looooool. mai am un post cu ciori :))))

@ addamissia - hahahaha. pareati ca v-ati inteles voi cumva :)) uneori chiar cred c-o fac intentionat ca sa te enerveze. Dar sunt simpatici in felul lor :))

Iullia spunea...

eu am un perush :X

Trimiteți un comentariu