sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Din ciclul "sa nu uitam sa fim oameni"

Sponsori:

E usor in vremurile astea sa derapezi si sa uiti ca toti suntem facuti din carne, toti avem nervi sau terminatii nervoase care.... dor, ca de-aia sunt acolo. Cititorii, mai fideli asa, stiu ca eu am in perioada asta doua stari - cea sadica si cea empatica. Astazi o incercam pe cea empatica si ne minunam sau emotionam la urmatoarea stire:

Da, jandarmii au si ei salarii ca vai de capul lor. Stiu din surse sigure ca la toate fortele militare ale tarii le-au chiar scazut salariile in perioada asta, i-au pus sa-si ia zile libere, etc. E destul de naspa. Stii, ce pretentii sa mai ai de la ei cand sunt vai de capul lor?? Ei bine, uite ca jandarmii din Turnu Severin au facut o fapta demna de toata lauda.

Au gasit un batran care mergea prin zapada si frig, vai de mama lui. Mai mult dezbracat decat imbracat, descult, cu degetele de la maini si de la picioare degerate. Nu o mai ducea mult oricum.

Ei si jandarmii l-au luat, l-au dus la unitate, i-au dat ceai si l-au gasit pe cel care avea grija de el. L-au salvat de la o moarte sigura si nenorocita.

Stii, adica a fost si mosu' tanar ca mine si ca tine, o fi avut si el aspiratiile lui... Vreo gagica, vreo nevasta... copii... Cam naspa sa sfarsesti dupa 89 de ani pe un drum in zapada, degerat.

De-aia ce-au facut jandarmii din Turnu Severin mi se pare demn de toata lauda, si o consider fapta numarul unu a anului 2010. La mai mare!!!

.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Cam răruţ asa atitudine. Tocmai de asta e demnă de felicitat. Mă întreb oare dacă nu era Turnu Severin şi era Bucureşti...cam ce s-ar fi întâmplat?

Trimiteți un comentariu