vineri, 1 ianuarie 2010

Bautul cu capul in jos. Un obicei halucinant al americanilor - poze

Sponsori:

Deci ca tot e cu petrecerile, Revelioanele si astea... Asta, inteleg, ca e ultima moda printre tinerii americani. Keg stand-ul adica bautul de bere, stand in maini pe butoiul cu bere, cu capul in jos, in timp ce altii te tin de picioare in sus. Iti poti inchipui ceva mai straniu decat treaba asta?? Care e ideea: nu numai ca stai asa ca liliacul dar cei din jurul tau numara secundele care trec si in care tu trebuie sa bei bere cu nemiluita. Se fac si competitii pe tema asta... ce mai, e nenorocire. Deci ca bei tequilla cu sare pe mana sau... ce ar mai fi... paharul pana la fund... astea de la noi sunt copilarii pe langa keg-stand-ul asta... Mnoa, om ajunge si acolo... rabdare... :)













Vezi si:
- Facebook - una calda, alta rece - poze
- Jesus Christ!! Ce rochii se mai poarta prin Japonia - poze
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

MISHA spunea...

Salut!
Echipa Man's Club a realizat un nou blog,defapt nu este un blog este o comunitate.Aici criticam dar si laudam tot ce tine de Romania,vedete,politica si asa mai departe.Daca esti interesat sa scrii alaturi de noi contacteaza-ne pe mail:man_sclub@yahoo.com sau pe blog: http://romaniacii.blogspot.com si iti vom trimite invitatia in cel mai scurt timp posibil!

Multumim,echipa Man’sClub

Lucian spunea...

Am vazut aseara o porcarie de film in care era si faza asta. Chestia tricky e ca daca nu inghiti toata bautura, iti iese pe nas si e nu e prea faina senzatia. Cred ca de-asta concureaza intre ei :)

Raluk spunea...

ma da in pozele tale doar femei fac keg standing...de ce oare???

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ lucian - daaa, e concurs care se simte cel mai rau, haha. americanii au fost mereu in fatza tuturor.

@ raluk - buna observatie. pai nu sunteti voi cele mai bautoare? hihi

suntsofer spunea...

e interesant ca sunt numai fete in pozele de mai sus :P oricum americanii sincer nu stiu sa se distreze

Trimiteți un comentariu