marți, 1 decembrie 2009

Un pisic simpatic foc :) - video

Sponsori:

Ai vazut-o pe asta? Un pisic dulce fooooc isi imita stapanul. Nu am o explicatie pentru care matza face asa dar rezultatul umple de respect toti cainii de prin alte clipuri in ce priveste simpatia. Si cand te gandesti ca mai e si mic... Or fi cainii prietenii cei mai buni ai omului dar pisicile raman vedetele internetului :)



Later edit: am aflat intre timp ca pisicul surprins, cum ii spun astia, este deja vedeta internationala. Daca te uiti la sursa, clipul are pe YouTube, intr-o luna si un pic, peste 4 milioane 2 sute de mii de vizualizari :)



Vezi si:
- Matza tradata, cel mai tare clip pe care l-am vazut, ever - video
- Stiai ca si pisicile au regrete? - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Superba pisicuta!Am avut si eu una cu multi ani in urma si de mica am invatat-o sa sara peste obstacole...mici,mai mari,mai mari pina am ajuns ca imi aplecam putin capul si sarea peste mine.Era tare scumpa!Am avut tot timpul pisici dar nu am reusit sa mai invat alta pisica.....poate eu nu am mai avut aceasi rabdare!Frumos tare clipul!Bravo!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

ma bucur ca ti-a placut. da' auzi? chiar pot fi pisicile dresate?? ca eu stiam ca poti obliga o pisica sa faca doar ce vrea ea, hihi...

Anonim spunea...

Ce frumox e matzul asta miiic. Deja am dat mai departe postarea ta, la niste iubitoare de matze :D.

Trimiteți un comentariu