miercuri, 2 decembrie 2009

Reclamele tv nu mi se adreseaza :((

Sponsori:

Ma mai uit asa la reclamele de la teve, ca mai ramane televizorul blocat pe cate un post... Uneori le constientizez desi de cele mai multe ori trec prin mine ca trenul prin Chitila. Totusi am realizat aseara, intr-un moment rar de luciditate, ca NICIUNA din reclamele pe care le-am vazut in mai multe calupuri publicitare nu e pentru mine. Si ma intreb deci ingrijorat oare nu sunt reprezentativ pentru tara??

Pai hai s-o luam asa: excludem deci din start produsele pentru femei. Nu-mi vopsesc parul, nu-mi intind pielea... Vodafone am deja si nu intentionez sa-l schimb... Internet am si de-ala deci DIGI Mobil, la revedere. La fel si cu Clicknetul... Bauturi? Chiar nu am nevoie sa-mi spuna televizorul ce sa beau... Ciocolata, iar stiu ce sa cumpar... la detergenti, cand cumpar, ma orientez la fatza locului deci nu ma duc chitit de-acasa sa cumpar Ariel sau mai stiu eu ce... Cu pasta de dinti la fel... Televizor am si de-ala, ca de altfel toate electrocasnicele de care am nevoie... Medicamente? Pai si alea cam stiu ce-mi trebuie iar ce fac astia reclama sunt scumpe...

Bun, exceptand ideea (reala si valabila) ca unele reclame sunt doar pentru cladirea sau reconfirmarea brandului, eu o tin pe a mea - nu prea ma regasesc in targetul lor... Si sunt tone de reclame in fiecare zi. Hai sa nu exagerez, totusi. Din 100, sa zicem, abia daca m-ar nimeri vreo doua-trei... Oare pentru cine dracu' se cheltuie atatia bani??? Mai sunteti ca mine sau ma duc direct la manastire?


Vezi si:
- Topul reclamelor interzise - 20 de poze
- Cum sa faci sa se holbeze lumea ca proasta la reclama ta - poze, video
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

Te înşeli. Sunt totuşi câteva reclame care ţi se adresează, cum ar fii cele la medicamente, de exemplu. "Poţi să te loveşti liniştit, nu-ţi face griji, cu pastiluţa noastră vei scăpa de dureri" sau "Te plictiseşti la serviciu? Nu te înţelegi cu colegii? Umblă dezbrăcat prin frigul ăsta şi sigur o să primeşti câteva zile de concediu medical. Nu-ţi face griji de febră, pastiluţa noastră te scapă".

Dili spunea...

Te duci la manastire. Sa-mi rezervi vreo 3 zile si mie pt spovedanie. Du-te cu Domnnul. Dar baga de sama ca acolo o sa visezi numai reclame la epilatoare (ca sa ma iesprim elegant :P)

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

:)) Crezi că acolo găseşti mai multă lume căreia i se adresează reclamele? Just kiddin'

Isa spunea...

Sunt cu tineeee..
Si daca e sa fim in minoritate, vin si eu la manastire:)).Desi nu cred c'o sa fie cazu:-?.

adizzy spunea...

vreau si eu la manastire..da sa aiba biblioteca serioasa

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - haha. da, s-ar putea sa ai dreptate. dar astea sunt cele doua din 100 ;)

@ dilimache - daaa. niste epilatoare inghinale chiar mi-ar trebui, hihi... deci ma duc la manastire... ma gandeam eu :) de fapt cred ca plecam cu totii, cititorii anti-plicti... ca nici voi sunteti tocmai normali ;)

@ teo - haha, buna asta... asta ar mai lipsi :))

@ musicinfusion - yes, yes, yes. nu sunt nebun definitiv. sau... cum ii zice... neadaptat... reject al societatii sau mai stiu eu ce :)

@ adizzy - daca nici la manastire nu au biblioteca, atunci unde... vrei si net?? (macar pt. reclame, hihi)

Trimiteți un comentariu