vineri, 11 decembrie 2009

Revolutie feroviara!!!!! De ce nu mai intarzie trenurile in Romania??

Sponsori:

Deci fii atent. Duminica 11 decembrie intra in vigoare noul mers al trenurilor. Nimic neobisnuit, nu e prima oara cand se intampla. Doar ca potrivit noii scheme, durata multor calatorii a fost prelungita cu 10 pana la 50 de minute fata de ce era pana acum... Deci de ce sa ne mai batem capul cu intarzieri, penalizari si despagubirea calatorilor??? Nu e mai simplu sa lungim durata oficiala de calatorie ca sa nu mai avem intarzieri????? Daca nici romanul nu gaseste solutii sa evite criteriile europene, atunci cine? :))
.

Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

corina spunea...

Intarzierile ca intarzierile - daca luam in considerare starea cailor ferate, se justifica cat de cat. Dar in momentul in care unui tren accelerat pe relatia Brasov - Cluj Napoca i se adauga la progam aproximativ 30 minute si este transformat (printr-o minune, presupun) in RAPID, ce sa mai zici? Sa ii feliciti pentru "ingeniozitatea" cu care reusesc sa creasca tariful cu aproape 50% doar prin schimbarea unei denumiri. Bravo CFR. :|

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ corina - da, ai mare dreptate. probleme sunt complexe. eu am acoperit doar una. oricum mie mi-e totusi mila de oamenii de acolo pentru ca ei, bietii, n-au nicio vina ca astia nu sunt in stare sa faca un management de calitate... gandeste-te, cfr-ul a avut monopol pe transporturi, chiar si acum are f.f. multi clienti pt o firma de stat sau chiar si pentru una privata... pai fa frate ceva, fii flexibil... ramai competitiv... ei ce fac? carpesc pe unde se poate... merci de commentul avizat :) te mai astept.

Trimiteți un comentariu