vineri, 18 decembrie 2009

Posturile lunii... Nu, nu ale mele :)

Sponsori:

M-am ras la toate trei ca apucatu'. Cel mai recent e asta al lui Teo. Pur si simplu genial. Rasul copilului e de-a dreptul molipsitor, pe cuvant. M-am uitat de vreo cateva ori la el. Stii, daca vezi problema prin ochii tai de om chipurile matur, trecut prin spetze si aspecte, o sa zici "mdea, banal". Dar daca privesti problema prin ochii lu' ala micu' situatia devine de-a dreptul hilara. Adica cum ma sa faca ruleta aia chiar asa?? Cum sa dispara asa subit?? Hihi...

Postul numarul doi vine de la Addamissia. Ada, noul Anti-Plicti te premiaza cu o noua recunoastere. M-am distrat copios la postul tau. Este si f.f. ingenios si original. Dupa cel cu pisica, asta iarasi sparge recordurile si falcile. Cum sa fluiere, ma, catzelul???? :)))

A, si mi-am amintit de postul Celinei cu dushul, hihi. Cum fac femeile si bartii dush. Cum era sa uit de asta?? Ca chiar m-am... de fapt cum sa spun ca m-am recunoscut... Am recunoscut apa, ca tot asa curge si la mine :))


Vezi si:
- Un barbat puternic este un barbat puternic - video
- Doamne, da-mi un semn - video
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Unknown spunea...

ai făcut pipi în cabina de duş, aşa-i? :))

Anonim spunea...

Bre, fluieratul ca fluieratul, dar cum sa cante un caine? Am un Rottweiler la serviciu care canta dupa ambulante cand le aude :))) .

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ celine - loool. io??? tu n-ai facut niciodata, nu?? :))

@ addamissia - unde-i gasesti frate?? :)) io aveam un caine care manca corcoduse si mi se parea ca ce mare scula e :))

Unknown spunea...

eşti naşpa, hai pe ym! adică în patul nupţial am vrut să zic :)))

Trimiteți un comentariu