luni, 21 decembrie 2009

Nu te pune cu copiii de negri - video

Sponsori:

Un clip simpatic acum, doamnelor si domnilor. Despre copiii de negri, copii care mereu am crezut ca nu sunt precum copiii albilor. Si chiar nu sunt pentru ca nici negrii nu sunt ca albii. Parerea mea. Bine, n-am cunoscut eu prea multi negri dar aia pe care i-am mai vazut la televizor mi se pare ca sunt totusi facuti din alt aluat ca noi. Uita-te numai la asta micu' de jos, cum fura spectacolul aluia de pe picioroange... I-l fura intr-un mare stil, fara drept de apel. Si ramane paluga vorbind singura, in timp ce ala mic isi face numarul. Vezi vreun alb spalacit sa faca asa ceva?? No offence da' si eu sunt alb si sunt mari sanse, desi nu 100%, sa fac copii albi :) Nu 100% pentru ca, apropos, ultima mea fantezie este o mulatra. Dar tinem legatura, ok? :))




Vezi si:
- Mama ce l-as mai bate - video
- Copiii fac lucruri trasnite - poze
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

au negrisorii astia niste miscari de solduri innascute. Ei si cu tiganusii. Asta micu e dovada vie, Michael doar a adaptat miscarile tipice intr-un mod original.
Deci din sacul Mosului tau va sari o mulatra... sa ma chemi la botezul ciocolatelului, ca stau pe=aproape :DDD.

Isa spunea...

Pustiu' chiar e belea.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - hai ca m-am distrat. da' albii au furat ce-au putut de la negri. dansul, blues-ul, rock'n roll-ul... da le-au dus la perfectiune. cat despre mulatra si ciocolatel... vrei sa fii nasa mea?? :D:D

@ musicinfusion - rupe!! si e f.f. mic :D

Trimiteți un comentariu