vineri, 18 decembrie 2009

Noul Anti-Plicti?? Daaaa!! Altu' tata nu mai face :)

Sponsori:

Dupa cum au observat deja Celine si Addamissia, fete istetze la care nu le scapa nimiiiiic, Anti-Plicti s-a scuturat de hainele vechi si si-a tras... chiar, ce-i asta?? Costum? Neeeh. Niste piei ceva mai noi. Ca skin i-a zis Celine, deci skin se cheama ca e :)

Deci da, am schimbat template-ul. A durat ceva... cateva zile gasirea lui (sunt pretentios, hihi) si cateva ore instalarea si customizarea lui. Ca are multe smecherii prin interior, pe care tu, oricat de atent ai fi, nu le observi. Si bine faci, ca nu sunt observabile.

De ce schimbarea? Pai template-ul vechi, la care tineam la fel de mult ca la toate cele de dinainte se cam uzase moral, sa zic asa. Il vezi aici, jos. Era functional, isi facea f. bine treaba dar eu unul ma saturasem un pic de el... Voi ce sa mai ziceti :)

Am ales acum o chestie pe care mi-am dorit-o a reprezenta cat se poate de bine Anti-Plici. Nici banala dar nici stridenta, nici moderna dar nici veche... Nici prea colorata dar nici prea plata. Deh sunt balantza deci sper ca ai inteles ideea, hihi...

Am ales un template doar pe doua coloane pentru ca am vrut sa mai schimb un pic, sa mai reduc una din ele si, cel mai important, sa castig spatiu pentru articolele propriu-zise. Deci articolele devin astfel mai late, incap mai bine in spatiu, pozele... daaa, pozele la care am inteles ca tii, sunt acum un pic mai mari pe home-page... E spatiu suficient pentru toate cele. A, ca sa nu zic de titluri, care pot fi un pic mai lungi... Stii bine ca nu e usor de scris titluri :)

La cererea unor cunoscuti am varat un pic Anunturile Google mai in fatza omusorilor, sa le vada mai bine si sa... nu-mi dati click pe ele. (Asa trebuie sa zic ca altfel se supara nenea Google ;) Sugestia a fost sa pun si pe home-page mai multe dar nu am facut totusi asta... Exista doar acele linkuri, asta pentru a-mi iesi bine la CTR. In rest, anunturile mari se vad doar in paginile interioare si se adreseaza basically celor care vin din Google. Deci i-am scutit pe cititorii fideli de dansele. Multumesc :D:D I Love You Too :)

Uite, de dragul vremurilor de mult apuse, am gasit prin arhiva inca un template pe care l-a mai avut Anti-Plicti din 2008 de la infiintare. Pentru cine stie, cunoaste... cine nu, afla :D A mai fost unul inaintea lui, dar nu mai am decat header-ul care l-a facut celebru, adica oaia :) Era practic acelasi ca asta verde doar ca era maro :D


Skin-ul actual inca nu e gata, mai am de mesterit. Mai sunt zeci de treburi de facut. Nu am uitat de cei care sustin campaniile Anti-Plicti, o sa gasesc o formula si pentru ei. Poate chiar vechea, dar momentan, cum iti spusei, am luat o pauza, caci nici lumea n-a fost construita intr-o zi.

Oricum pls, pls, sa-mi spui cum iti place noul template. Daca merge sau daca nu. Ar fi bine sa mearga, caci, cum spuneam sus, altul tata nu mai face curand, hihi. Facem si un mic sondaj, ca poate n-ai chef sa scrii comentarii. Hai pa!!



.
Twitter
Facebook

7 Pareri. Comenteaza:

Unknown spunea...

brici măi, briiiiiici!!! love you tooo!!!

Unknown spunea...

ma bucur ca ai pastrat caprioara :))

Anonim spunea...

super! da si io vreauuuu....

Anonim spunea...

Ti-am zis doar ca imi place. Ca daca nu-mi placea, faceam ca toate alea. E faina rau, pe bune. Bravos! Arata belea si merge bine :) .

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ celine - merciiii. muaaaaah!!

@ high heel walker - haha. sper ca nu e singurul lucru care-ti place, hihi. pai cum sa renunt la caprioara?? ;)

@ april - mercic. pai... ti-l dau si tie :D

@ addamissia - vai mi-a fost un pic frica... zic sa vezi ce zice ada... pfiu, am scapat :) mercic!!

Cipri spunea...

Cippy, ți-ai tras o super piele ;)

Iullia spunea...

super,imi place

Trimiteți un comentariu