luni, 21 decembrie 2009

Lipsesc cateva zile...

Sponsori:

Vine o vreme, stimati copii, cand omul mai si pleaca. Ok vor spune multi, duca-se. "Iar?" vor intreba cei care ma cunosc deja un pic mai bine. Cum "iar" ca n-am mai plecat de vreo doua-trei luni?? Anu' asta am ceva liber de Craciun dar nu stau prea mult plecat caci nu prea am chef de concediu chiar acum. Sambata ma intorc sa va inund din nou capul cu alte si alte prostii.

Vreau sa ajung si pe la ai mei caci am o mica surpiza pentru maica-mea, care este fan "Cireasa de pe tort", emisiunea de la Prima TV. Si am reusit sa fac rost de o carte cu autograf personalizat, de la Horia Varlan, bucatarul care face emisiunea. No si ar fi bine sa i-o duc in preajma Craciunului. Da' vedeti ca e o surpriza, nu stie inca despre ce e vorba.

M-a pus sa-i dau indicii si i-am spus ca tine de un domeniu de care ea e interesata. Si a fost destul de suparata ca nu a reusit sa-si dea seama. Pai "hello, asta era si ideea - sa nu-ti dai seama" :)) Deci sa nu-i spuneti... Shhhh.

No, asta e motivul principal pentru care plec. Daca am timp, planul e sa mai bantui prin Ardeal un pic dar sa vedem... Va urez de pe-acum un Craciun Fericit si sarbatori faine. O sa avem si ceva posturi de sezon, dar se vor pune singure, ca de obicei. Raspund si la comentarii da' mai incet ca deja cunosti - n-o sa am un net prea performant pe unde ma duc.

Cam astea. Sa fiti cuminti, I love you all si sper sa faceti pls. cumva sa nu mai ninga. Ca raman pe-acolo si nu e bine.

.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

CORA spunea...

Concediu linistit si aromat a sarbatori sa ai! te astept cu nerabdare să imi alungi din nou starea de lancezeala in care intru in vacante! Cateva zile, ai zis, da? :)

Isa spunea...

HEhe.Ia de te distreaza de sarbatori, da' nu uita sa vii repede ca avem nevoie de tine pe'aici[-x.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cora - merciiii cora!!! da, mai mult stau pe drumuri... 2-3 posturi am apucat sa scriu si vor aparea si singure... avatarul meu isi va face datoria si cat sunt plecat :D:D

@ musicinfusion - merci muuuult. i love you too!!!

Anonim spunea...

Sa te distrezi si sa ai un Craciun super fain. Si io plec, dar ma intorc vineri seara. Blogurile stiu sa mearga si singure :D .

Unknown spunea...

crăciun fain, cip! te aşteptăm înapoi cu prostioare cu tot!! love yaa!!

Trimiteți un comentariu