marți, 15 decembrie 2009

Iarna pe olitza... pardon, pe ulitza :)

Sponsori:

Ei uite, de-aia nu-mi place mie iarna. Sau si de-aia. Pai am avut doua amarate de drumuri de facut dus-intors si mi-au mancat cinci ore din viata. M-am intors aproape de la Gara de Nord pe jos pana in Drumul Taberei. 45 de minute prin ninsoare. Pe jos pentru ca altfel imi lua mult mai mult. Alte doua ore pierdute in autobuzul care ma aducea mai tarziu de la Romana in acelasi Drumul Taberei. A nins in Bucuresti cu fulgi cat cartofii, daca nu te-ai prins iar circulatia a fost precum Christopher Reeve dupa ce a cazut de pe cal sau ca Mircea Geoana cand a aflat adevarul, adica paralizata...

Cate nu mi-au auzit urechile azi. M*i, p*li si toate cele. Ca tzara e de rahat, ca politicienii, ca tot... Am mai mers si cu doua taxiuri in care unul din soferi il injura pe Oprescu iar celalat pe Geoana. Primul era mai pasnic. Nu m-am obosit sa-i spun ca totusi zapada e mica si flescaita pe sosea asa ca ce sa faca masinile lui Oprescu. Eu totusi le-as fi scos, de la inceput, daca eram in locul lui, macar sa le vada omusorul. E un confort psihic sa vezi ca si soferul auto-grederului e blocat ca si tine, hihi.

Cu cel de-al doilea taximetrist m-am certat un pic. De fapt ne-am combatut usor, nu chiar certat... Era fan inrait al lu' Base. N-ar fi primul, sa fie sanatosi, doar ca era usor agresiv in patima lui... Asa ca i-am spus ca eu sunt impartial ca si radioul la care lucrez (eu mai putin si in timpul liber, radioul mai mult...) dar ca ar trebui sa realizeze ca politica asta ne-a cam invrajbit pe toti si ca de fapt la cat de impostori si impotenti sunt politicienii, altele ar trebui sa fie problemele noastre.

Ca de exemplu ca s-au scumpit toate ca dracu'. In hipermarketuri si peste tot. Ca suntem in rahat financiar ca tzara, ca n-avem buget si nici salam destul... S-a uitat o vreme tamp la mine dar a fost de acord pana la urma, mai ales ca firma la care lucra urmeaza sa reduca drastic tarifele si astfel va pierde si el bani frumosi... Si de banii lui il durea un pic mai mult decat de Base' :)

Ei, uite asa mi-am petrecut eu prima ninsoare sanatoasa din capitala patriei noastre dragi... Las' ca e buna si zapada ca omoara virusii, purifica lumea (oare?) si te ajuta sa apreciezi cu adevarat o zi frumoasa de vara. Parerea mea :)


Vezi si:
- S-a dus si vara...
- Prognoza meteo: vine frigul
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Ooofff, mi-ai adus aminte de vară. Abia aştept să mă văd pe plajă la Mamaia. Va rog, nu mă treziţi, lăsaţi-mă să visez în continuare :D .

Unknown spunea...

asta a fost ieri, cip. azi era să mă sinucid! :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - daaaa. sa fie 150 de grade si nu mai comentez nici eu nimic, la frigul si nasoleala de acum :D:D

@ celine - pai de ce? a fost mai nasol ca ieri. ca mie ieri mi s-a parut apogeul...

Trimiteți un comentariu