marți, 1 decembrie 2009

De ce sunt mandru de ziua nationala

Sponsori:

Sunt mandru ca presedintele meu (presedintele si NU candidatul) si-a petrecut primele minute ale zilei nationale la televiziunea poporului, OTV. E un om din popor si el, un fel de Mos Ion Roata, Nikita, Pacala, combinati cu Divertis, Gutza si... Bula. Deci da. Adica ce frumos e sa te uiti de ziua nationala la televizor si sa-ti vezi presedintele dand masini la oameni... Honestly, asta a facut Traian Basescu luni seara, a discutat cu micul mogul care e Dan Diaconescu si la final a dat o Skoda la un omusor. Adica a apasat, delicat cum e dansul, pe ciuperca, pe butonul rosu al emisiunii... Ce frumoooos.... Pe cuvant.

Ne-am si distrat, ne-am si simtit bine. Am si facut misto de unele si de altele. Asa e frumos la romani. Crezi ca fac caterinca? Am simtit spiritul inaintasilor tresarind de emotie la apropierea dintre presedinte si poporul care l-a ales. Mai vreau cinci ani cu domnul presedinte, mai vreau astfel de emisiuni. Mai vreau clipuri cu Gutza si cu Varu' Sandel. Mai vreau interviuri la Etno TV.

Adica ce poate fi mai minunat decat aceasta contopire intre sacoul si cravata scumpe ale rangului functiei prezidentiale si zoaiele si scursurile societatii romanesti. O impacare cu trecutul, cu prezentul si o promitatoare zamislire a viitorului. Nimic mai special decat un presedinte ales in primul mandat de intelectualii de dreapta si care plange dupa nazuieste in al doilea la votul manelistilor de stanga...

Suntem pe maini bune. Viitorul suna bine. Imi iubesc din ce in ce mai mult tara mai ales de ziua ei nationala si nu pot decat sa-i transmit un sincer si calduros La Multi Ani, fa!!!


Vezi si:
- Daca Nike ar veni in Romania
- Romania. Poze din tara mea...
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Suntem circari nene. La multi ani mai buni!

Anonim spunea...

Adicatelea matale chiar te-ai uitat la tarasenia aia de emisiune :)))? Cum ai avut rabdare?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - dupa ce am vazut ca avem si presedinte entertainer mai vreau un singur lucru - gutza presedinte!!

@ addamissia - recunosc ca m-am uitat. si cand scriam articolul am vazut-o si in reluare :))) ca au dat-o imediat :))) a fost inedit sa-l vad pe base in postura asta. iti recomand si tie otv-ul :D:D e un post de viitor, trust me :D:D

Trimiteți un comentariu