joi, 17 decembrie 2009

De ce nu mai am poze cu Emil Boc

Sponsori:

Ma refer la pozele usor funny. Pai nu mai am pentru ca m-am grabit sa le pun pe toate pe blog cand inca, am crezut, mai sunt actuale. Adica pana sa nu dispara de tot din peisaj si sa intre in lada de gunoi a istoriei dl. premier demis, interimar si nou desemnat. Doar ca n-a fost asa. Iata ca presedintele i-a dat o palma peste bot analistului politic din mine si ce-a facut? Pai stii foarte bine. A decis sa treaca la modernizarea statului cu propunandu-l pe tanarul si modernul Boc din nou prim-ministru.

Ce sa mai zici... Ascultam pe autobuz Realitatea FM si a intrat unul in direct si a spus ca Boc e ok, ca n-a facut nimic rau... Ok, as zice eu, nu e rau... Dar bine... bine, a facut ceva, maica???


Vezi si:
- Stire bomba: Emil Boc, sexi?? Daa! Locul 94 in lume
- Mutule, nu te vad prea bine la nationala
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

A facut pe dracu ghem...In fine, sa revenim la subiecte mai placute, cum ar fi noua ta tema :D care mi se pare super faina. Felicitari! Imi place la nebunie, serios :) .

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da, exact. numirea lui prima oara era chestia care ma enerva cel mai mult... acum sunt mut... :)

bai, ma bucur ca-ti place. am zis sa merg pe o chestie un pic mai simpla... am riscat un pic da' daca zici ce zici atunci chiar ma bucur. sincer nici mie nu-mi displace, hihi.

Trimiteți un comentariu