sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Va astept sa-mi numarati frame-urile

Sponsori:

Cum afli cu cine voteaza cineva in turul doi? Pai nimic mai simplu. Il intrebi daca filmul cu presedintele lovind copilul e trucat sau nu.

Romania, din ce vad eu, e impartita in doua tabere. Cei care cred ca filmul e trucat (votanti de Basel) si cei care cred ca e real (votanti de Geoana). E clar. In functie de orientarile astea iti vor spune daca lipsesc sau nu frame-uri din filmarea originala, haha.

Toata natia numara la ora asta, in frunte cu televiziunile mogulilor, evident, frame-urile din clip. Sunt toate? Sunt 24 pe secunda? Unii iti vor spune ca sunt, altii ca nu...

De-aia nu stiu in ce masura filmul asta va influenta prea mult voturile. Poate sa mai mute cativa indecisi... Totusi, o lovitura pentru presedinte este cu siguranta. Una sanatoasa, chiar. E ca si cum Baselu' si-ar fi tras pumnul ala fix in mecla proprie. Ca a fost totusi mai mult un pumn decat o palma...

Deocamdata presedintele si ai lui o cam balmajesc... Au cazut in plasa explicatiilor si a demontarilor. Totusi, poate ar trebui ca Base' sa fi invatat ceva de la Nastase si sa le spuna tuturor asea: va astept sa-mi numarati frame-urile, haha :))


Vezi si:
- Romania a votat...
- Cine imbogateste mogulii si nu poate fara ei? Aud??
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

herrdanovici spunea...

Daca ii sau nu un trucaj dupa mine nu prea conteaza.De fapt filmuletu nu prea conteaza. Ma distreaza cum acum toata lumea judeca dupa filmulet ca vai ce a facut ala. E de porc(ca sa imprumut o expresie), de parca pana la filmulet ar fi fost vreo Alba ca Zapada, cel mai PUR dintre detergentii de vase,pana la filmulet a fost un munte de constiinta. Pentru Geoana ce ar trebui sa faca filmuletu? Se pare ca se asteapta ca cei care erau totusi indecisi sa zica da domnle votez cu Geoana ca el nu loveste puradei, asta ne scoate din criza, ii un om integru. Amandoi is la fel, amandoi is reprezentativi pentru clasa politica. Da sigur ma insel eu si exista vreo Nadia Comaneci printre ei care sa faca altceva decat sa isi umple conturile. Asa ca sa-i vedem la barna. Grija la oo baieti, Udrea ai si tu grija de oo. Ale cui? Pai cum ale cui, ale lui... :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

sunt amandoi la fel. totusi trebuie ales raul cel mai mic, daca tot avem posibilitatea de-a alege... noi romanii suntem o natie toleranta si inghitim multe. totusi omul ala e presedinte... tre' sa fie un exemplu de moralitate. e exponentul a 20 de milioane de romani... iar mitocania, grosolania si mai nou agresivitatea lui nu ma pot lasa indiferent. dar da, una peste alta ai dreptate, amandoi sunt practic cam la fel, ca altfel nu ajungeau unde sunt... mie, sincer, mi-ar fi placut tariceanu.

Trimiteți un comentariu