marți, 3 noiembrie 2009

S-a ales si Miss Facebook...

Sponsori:

Iti povesteam nu demult despre concursul asta inedit care s-a pornit pe Facebook. Miss Facebook mai exact. Ei bine, gratie probabil si voua, celor care ati intrat acolo si ati votat, s-a ales in cele din urma miss Facebook. O cheama Iuliana si poza de mai jos a primit 606 voturi.

Acum ar fi bine sa poti trai si fara impresia mea, pentru ca nu este dintre cele mai bune. Adica fata nu ma prea convinge... chiar mi se pare una dintre cele mai panarame dintre toate de pe acolo... Totusi, sigur, Iuliana a trecut printr-un proces amplu de preselectie. Cu mai multe sesiuni de votare and stuff... Dar cum nu te poti pune cu parerea publicului, care intotdeauna are dreptate, o luam asa cum a venit si ne tinem ciocul. Dar daca si-a pus toate rudele s-o voteze?? :)


Vezi si:
- M-am apucat de crosetat :) - poze
- Unghii cu modele. Unghii pictate. Modele de unghii, false sau nu - poze
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Unknown spunea...

Nici pe mine nu m-a convins, insa nu pot spune ca e uratica. Intr-un fel chiar ma bucur ca nu e una gen 90-60-90, iar daca nu au votat-o rudele si mai bine! :). Macar fata nu arata de plastic...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

ai si tu dreptate... nu arata de plastic dar io as tine-o pe a mea - zici ca e un soricel in fusta mini, hihi :)

Isa spunea...

Aaarm..totusi, ce cauta ea aici?Adica n'am intrat pe site, da' ai aratat tu cateva si chiar nu cred ca ea e cea "potrivita" pt chestia asta.Dar, vorba ta, o luam asa cum ne'a trimis'o publicul alegator, ca n'avem ce face:D..

Anonim spunea...

haidiii breeeee.... are you joc(tal)king to meee?? cred ca-i una din aia care are fro ''n''shpe mii de preteni,domle ...poate era o poza cu animatie...dai click..pac! se ridica fusta..poata asa numa'...si nici asa:) e plina tara(lumea) asta de vip-uri,printi si printese..
P.s. miss-a curului,breeee.. (sorry)

Trimiteți un comentariu