duminică, 15 noiembrie 2009

De ce nu prea cred povestea cu apa descoperita pe Luna...

Sponsori:

Am vazut stirea si la vremea ei, insa revazand-o pe blogul Inkai, m-a traznit o idee. Ca mi se mai intampla, sa stii... Asea. Deci stii povestea: la sfarsitul saptamanii trecute NASA a anuntat ca au gasit apa pe Luna. Pfoai, stirea a facut inconjorul lumii, Google si-a tras logo imediat pe chestia asta... Io am insa suspiciunile mele... Deci fii atent, te concentrezi?

Astia spun ca s-au gasit vreo 75 de litri inghetati... Adica vreo 30 si ceva de sticle de Cola de 2 litri... Se zice ca pe Pamant, apa ar fi venit de pe comete, asteroizi si alte chestii ceresti... adica ne-au bombardat atat de multe, in erele preistorice, incat apa pe care o contineau a ajuns sa formeze oceanele de astazi... Foarte bine.

Ei, luna n-a fost bombardata??? Adica doar un amarat de asteroid, mic si prapadit purator de gheata a cazut pe luna??? Si fix ala s-a pastrat si fix pe el l-au gasit sondele NASA... N-ar trebui sa fi fost mai multi si apa din belsug, ca pe Pamant?? Fie ea si inghetata?? Auzi? Am inghitit-o cum am inghitit-o pe aia cu zborul pe Luna... dar acum am mai crescut si nu mai pun boticul la de-astea... Adica n-ati fost in stare sa aflati cine l-a impuscat pe Kennedy sau sa-l gasiti pe Bin Laden da' ati gasit apa pe Luna... Auzi? Stii ce? Ma leshi? Un extraterestru mic, verde si ametit n-ati gasit pe-acolo??

https://webspace.utexas.edu/cokerwr/www/slides/ufo/greyufo.gif

Io cred ca lu' NASA, care o tot freaca cu zborurile (deja neinteresante) spre Statia Spatiala, ii mai trebuie niste fonduri si mai baga cate o chestie de-asta ca sa ne ia ochii... Sa zica "uite ce facem noi, dati-ne bani". Sa dea Domnu' sa gresesc... Plus ca eu nu sunt adeptul teoriilor conspiratiei... dar orisicat... Ma prostesc destul pe fatza politicienii mei. Acum sa iau plasa si de la astia?? Deci io pana nu beau apa de pe Luna, imi pare rau, nu cred nimic :)


Vezi si:
- A ajuns omul pe Luna in '69 sau nu?
- Furtuni magnetice si efectele lor pe Terra - poze
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Alecs spunea...

maestre,in primul rand,nu cred ca`ti permiti financiar sa bei apa de pe Luna...numai transportul si te lasa lefter . :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha... offff. pai de-aia inseamna ca nu voi crede niciodata povestea asta... apropos, am facut rost de o poza trucata de altcineva... pe tema asta... geniala... mai sunt deci care au crezut povestea la fel de bine ca mine. o sa o pun vineri, la pozutzele de vineri, cu text insotitor frumos :)

Anonim spunea...

Bre, apa de la Borsec via robinet nu va mai place? Ce fitza ati ajuns, nene. Auzi la ei, apa de pe luna :)))

Trimiteți un comentariu