vineri, 13 noiembrie 2009

Daca Nike ar veni in Romania...

Sponsori:

Daca americanii de la Nike si-ar deschide reprezentanta in Romania, ar incepe sa faca afaceri cu statul... evaziune... ar scadea termenul de garantie la adidasi... chestii romanesti :) Dar ar trebui sa schimbe si sloganul. Si daca ar face asta, Just Do It ar suna asa... Pai nu? :)

Apropos de asta, intr-o vreme cand ascultam un radio, nu dau numele lu' Kiss FM, am auzit un promo care fix asa se termina - "decat la Kiss FM". Evident ca era la misto, decat ca repetat de 1000 de ori sunt mari sanse sa prinda radacini la 50 de insi. Alta mie, alti 50... Ca noi suntem un popor receptiv... Apropos, acum ma gandesc cateva secunde inainte sa spun succese... ca de-atatea ori a fost repetat "succesuri" ca am ametit:)


Vezi si:
- S-a intamplat in Bucuresti (Romania)
- Romanu' loveste din nou
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

La fel şi cu dezacordurile voite de genul 'ei face', 'ei zice' etc.

adizzy spunea...

da sa stii atata se aminteste de successuri ca nici nu mai stiu unii cum se zice corect..asa se modifica limba Romana, din greselile unora

Isa spunea...

Mnah, am observat si eu ca daca fac dezacorduri, intentionat, normal, uneori am tendinta sa gresesc si sa vorbesc aiurea:|.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ teo - dap, uneori sunt haioase iar eu sunt destul de "pentru" ele.

@ adizzy - daaa, cand o sa apara succesuri in dictionar o sa ne dea EBA in judecata pentru defaimare :))

@ musicinfusion - cred ca e bine sa se pastreze o limita in toate, chiar daca si eu sunt destul de tolerant la greseli, in sensul ca in vorbirea curenta le mai bag si eu intentionat.

Trimiteți un comentariu