miercuri, 4 noiembrie 2009

Atentie, cad guverne...

Sponsori:

Parlamentul i-a mai trantit un guvern presedintelui vostru. Cabinetul Croitoru a cazut cu succes ieri dupa ce noua majoritate parlamentara si-a umflat muschii si a votat impotriva lui. Au zambit cu toti dintii atat liberalii cat si social-democratii. Cred ca asteptarea a fost grea in ultimii 5 ani pana sa reuseasca sa i-o traga lui Base' pe banda rulanta. Base' care s-a trezit acum cu pisica in curtea lui. In sensul in care majoritatea parlamentara e destul de clara, s-a mobilizat a doua oara impotriva oamenilor sai (dupa votarea motiunii) iar presedintele ar cam fi cazul sa-l numeasca acum pe Johannis. Ceea ce probabil nu se va intampla, asa ca guvernul a cazut, traiasca criza politica!! Nici acum nu se alege nimeni cu o bila neagra?? Pana una alta, Geoana si ai lui au iesit un pic invingatori...



Vezi si:
- Cum recunosti un melc politician?
- Emil Boc a mai cazut odata...
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

Şi totuşi: remaniat cum e, guvernul Boc ţine în continuare frâiele, nu? Fii sigur că după cortină toate se întâmplă după cum trebuie să se întâmple!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha, corect. ai dreptate si tu. poate asta era si planul. ca guvernul boc o sa mai ramana mult si bine la cum vad, chiar la ora asta, ca decurg consultarile :)

Trimiteți un comentariu