miercuri, 21 octombrie 2009

Ne-au mai dat un pic de Michael Jackson... - video

Sponsori:

A mai aparut pe piata o bucata din Michael Jackson, adica inca un fragment din inregistrarile repetitiilor pe care le-a facut pentru seria de concerte de la Londra. Ca un fan adevarat ce sunt, ar trebui sa zic "multumesc tie Doamne si Sony Music pentru ca nu ne uiti". Ei bine, n-o sa zic asta ci o sa spun ca m-am cam saturat sa ne tot intarate cu cate o bucatica mult prea mica din imensitatea care a fost Michael Jackson. Adica la fiecare doua saptamani ne mai dau cate un oscior, doar-doar om cumpara, cat mai multi, bilete la filmul lor This Is It, cel care ruleaza doar doua saptamani.



Fratilor, eu unul am cumparat deja bilete dar m-am saturat ce ciosvartile pe care ni le tot aruncati, precum oscioarele la caini... Ori ne dati o bucata sanatoasa, sa intelegem si noi ceva, ori tineti-vi-l voi, pentru voi... tot!! Am zis. Pai nu?

PS 1: Am mai spus-o si-o repet: Michael avea o voce INCREDIBILA chiar si la 50 de ani. Suna ca pe primele lui CD-uri...

PS 2: Daca mai sunteti frustrati ca mine, uitati AICI aceeasi piesa, Human Nature, intreaga, cantata live in Japonia, in 1987.


Vezi si:
- This Is It, ultima melodie Michael Jackson, a aparut pe net - audio
- Toate postarile "Michael Jackson" de pe Anti-Plicti
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Cippy, sincer? M-am gândit să-mi iau bilete, ma rog, mă gândesc şi acum...dar parcă mi-e teamă de o dezamăgire, pe bune. Atâta am aşteptat filmul ăsta cu toţii şi acum, nu ştiu, parcă I'm having a bad feeling about this...Sper să fie numai o impresie. S-ar putea să ai dreptate, totuşi. Se întâmplă ceva de tot mai lasă ei să scape câte o frântură din film. Dar ce?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

cand am luat eu bilete, am putut sa-mi aleg unde am vrut in sala. nu prea luase nimeni. intre timp, din ce am auzit, bucurestenii, cel putin, au cam luat. pretul nu e exagerat (300 de mii sau 350 in week-end) deci probabil fanii isi vor face datoria... eu un singur lucru sper - sa lase piesele suficient de lungi, caci in cinematograf se vor auzi beton :)

Trimiteți un comentariu