sâmbătă, 24 octombrie 2009

Ce-i mai da romanului prin cap? Miss Facebook Romania - poze

Sponsori:

Da, pe undeva prin cotloanele Facebook-ului se organizeaza zilele astea Miss Facebook Romania. Adica un romanas de-al nostru, cu putina imaginatie, nervi si chef de adrenalina a adunat cateva din gagicile peste care a dat probabil prin cautarile lui pe FB si ce s-o fi gandit? Bai, cu care sa ies eu in oras? Si, pentru ca nu s-a putut decide, a pus-o de-un concurs. Dap, Miss Facebook Romania. E o initiativa simpatica si originala, cu atat mai mult cu cat voturile se dau de catre utilizatorii site-ului astuia de socializare, prin "like". Adica iti place bucata, ii dai un "like" sa nu se vada. Am spus "like" nu "lick", da?? :) Sunt si naspete, din punctul meu de vedere dar am selectat si cateva din pozele care mi-au placut. Jos gasesti si linkuri catre pagina concursului.








Asa. Astea sunt cateva din frumusetile autohtone ale Facebook-ului. Ca sa le vezi, doar, in toata splendoarea lor uita-te AICI. Ca sa te alaturi grupului si sa le si votezi, click AICI. (Pentru treaba cu votatul iti trebuie neaparat si tie un cont FB). Concursul se incheie la 31 octombrie. N-am nicio ruda in concurs deci simte-te liber sa votezi cu cine vrei:) O sa te tin la curent cu evolutiile... :)


Vezi si:
- Facebook - una calda, alta rece - poze
- Cea mai frumoasa femeie din lume e cam... banala - poze
- Hi5.ro - Doamne, mare ti-e gradina - poze
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

adizzy spunea...

toata lumea facebook ..ete eu nu am account..oare ar trebui sa imi fac?da nu mai am timp si de alt site de scolaizare :) unele sunt chiar frumoase :)

Anonim spunea...

Salut, de ce nu citesti mai bine?
Gacicile nu au fost selectate la intamplare, ci cu un concurs prealabil care a durat din mai pana in septembrie:

http://www.facebook.com/group.php?gid=153013535709

si, sa vezi, nu i organizat de un romanas de al vostru, ci de un macaronar doc (dar cu masteratul in gagicologie...:-)
Verifica...

O zi buna

B

Dili spunea...

aaaa, nu ma mai joc, poza mea nu e :-((((((((((((

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ adizzy - sa stii ca eu mi-am gasit multi prieteni de care nu mai stiam nimic pe facebook. e o chestie simpatica dar pe care nu o frecventez f. des. e un fel de twitter, daca ma intrebi pe mine dar cu poze si video :)

@ anonim - hei, nici tu nu citesti f. bine. am spus si ceva legat de "probabil" avand in vedere cat de naspete sunt unele dintre ele :) oricum le-am facut reclama iar varianta mea, trebuie sa recunosti, suna mai bine :))

@ dilimache - offff. trimite-mi mie una si o pun pe anti-plicti. avem destui vizitatori cat sa faca plangere la organizatori ca tu de ce nu esti :))

Anonim spunea...

Aoleo...imi scot poza :))))). Nu ma mai joc, nene! Hai sa-l prind io pe vreunul ca-mi pune poza cine stie pe unde, sa vezi ce ti-l haituiesc :)))).

Trimiteți un comentariu