miercuri, 21 octombrie 2009

Matza tradata, cel mai tare clip pe care l-am vazut, ever - video

Sponsori:

Nu am cuvinte sa descriu cat de mult mi-a placut clipul de mai jos... O pisica tradata in dragoste isi beshteleshte iubitul :) Dar ce-i face, saracul, ca nici nu mai are cuvinte decat de acceptare a situatiei de rahat in care se gaseste. L-am vazut prima oara la Addamissia, care avea dreptate cand spunea ca un dialog ca asta (sau variante) probabil ni se pare tuturor familiar. Ori l-am rostit ori ni s-a "predicat" :) Auzi, ma... Era virgina, biata pisica... :)




Vezi si:
- Stiai ca si pisicile au regrete? - video
- Demential!! Pisicile care vorbesc - video
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

I was a virgin! ....WAS!!!! :))))) Asta a fost cea mai tare fază ever. Mă tăvălesc pe jos de râs de fiecare dată când mă uit la nebuneala asta de clip :)))).

adizzy spunea...

deci chiar ca e cel mai tare clip :)) speram totusi sa se ia la bataie :D

Dili spunea...

daca m-a facut e mine sa pufnesc in ras in clipele astea cand imi vine sa strang de gat pe cineva, atunci da nene, e tare... auzi, trebuia sa te castrez, cum o sa te mai vrea aia asa castrat?!

Amélie spunea...

cat de4 tareeee! :)) :)) :))...nu-mi sta in obicei sa dau massuri (in fact I hate them), dar dau la toata lumea sa vada :))
zi faina!

Anonim spunea...

beton armat :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - daaa, a facut ceva furori. ma gandeam cu prietenii ca cel care l-a facut trebuie ca a mai trecut prin de-astea, ca prea le stie :D

@ adizzy - haha, s-a gandit ca nu merita. oricum au fost aproape de cateva ori. bietul cotoi daca-l si lua la bataie chiar nu-l vedeam prea bine :)

@ dilimache - zambetul aduce o raza de soare chiar si intr-o zi innorata... :)

@ amalia - hei, ma bucur ca ti-a placut. stiu si oameni care au zis ca e o prostie clipul. ignoranti :)

@ april - da, in top pe anul asta :)

Trimiteți un comentariu