marți, 27 octombrie 2009

Marimea conteaza?? Cica da :) Un viral la nivel inalt - video

Sponsori:

Ma arde limba sa fac niste comentarii da' o sa-ti dai seama imediat. Asta pentru ca vreau sa descoperi singur finalul clipului de fatza, daca nu l-ai mai vazut. Oricum e destul de nou... Tot ce pot sa-ti spun ca e un viral de nivel inalt. Sau, daca stau sa ma gandesc mai atent, s-ar putea sa nu fie facut totusi... la nivel asa inalt. Ca omul care l-a postat mai are chestii de-astea pe Youtube... Hm, poate o fi totusi un om de-al casei? Probabil, ca pare destul de patimas asa :)




Vezi si:
- O poveste de tinut minte - video
- Mesaj ecologic, sensibil dar simpatic - video
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

adizzy spunea...

of de ce campanie electorala..incept sa dezvolt un sentiment anti-politica!!ca si asa nu le pasa de noi..dar din punct de vedere artistic e interesanta ideea

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

pai aspectul artistic ar fi de retinut... si eu m-am saturat de politica si mai ales de politicieni. cu toate astea, decat programele de doi lei, ma mai delectez si cu telenovele de-astea politice :)

Cipri spunea...

Aoleuuuu! Politică...
Lăsând gluma la o parte.....poate chiar sunt mult prea mulţi acolo...

Anonim spunea...

Mai putin inseamna mai bine? Ha! Nu prea cred :)))).

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - politica e-n toate :D si eu cred ca sunt destul de multi pe acolo si o cam freaca majoritatea. daca ar gasi o modalitate sa-i pedepeseasca atunci, cand sunt acolo... :)

@ addamissia - haha corect. nici nu m-am gandit... presedintele s-ar putea sa fie intr-o eroare... ei, n-ar fi prima oara... :)

Trimiteți un comentariu