marți, 13 octombrie 2009

M-am apucat de crosetat :) - poze

Sponsori:

Ce crezi ca mi-a dat prin cap intr-o dupa-amiaza in care ma plictiseam teribil?? Ce-ar fi sa fac ceva constructiv, zic, sa ma aleg cu ceva si eu si lumea din acea treaba... constructiva... Ei bine, stii ce-am facut?? M-am dus la mercerie, mi-am cumparat un ac din ala indoit la varf si multa sfoara si am inceput sa crosetez ceea ce s-au dovedit a fi mici bijuterii. Mi-am sunat imediat 14 gagici, pregatite pentru astfel de momente, si ne-am apucat de un foto shooting. Ce-a iesit, vezi in pozele urmatoare... Nu ma crezi, nu? :) Ca simt neincrederea in ochii tai... :)

















Vezi si:
- Bikini cordeluta, cadoul perfect - video
- Unghii cu modele. Unghii pictate. Modele de unghii, false sau nu - poze
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Raluk spunea...

Sunt foarte faine, e adevarat, numai ca vezi ca se croseteaza cu crosetul nu cu andrelele:D... cu andrelele tricotezi...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haoleu raluca ce dreptate aaaaai :)))) sa stii ca la tricotat ma gandeam, doar ca uitandu-ma acum mai atent constat ca toti sunt de fapt crosetati :))))) deci am nimerit-o in proportie de 95% :)))) nu? :) (tre' sa corectez, ma, ca se revolta fotomodelele)

Amélie spunea...

te-a luat valul, de aia si greselutza!
foarte faina lenjeria de genul asta! mi-ar placea cateva exemplare in garderoba ;)) :P

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ amalia - daaa, m-a luat valul si mi-au sucit modelele mintile. pai faci o comanda si rezolvam problema... daca aduci sfoara facem discount. dar avem o problema... nu prea stiu marimea... :)

Amélie spunea...

:))

Anonim spunea...

:):):)unu'pe fata,doi pe dos...ala roz cu negru.... domle,m-ai dat gata!!
:):):)da-i inainte,ai talentul in gene :)
Ti pup

Trimiteți un comentariu