sâmbătă, 31 octombrie 2009

Invizibil pe mess. Afla cine sta invizibil pe Yahoo Messenger

Sponsori:

Nu e foarte etic dar ne place tuturor sa stim ce fac altii. Mai ales cine sta invisible pe messenger. Adica statul pe invisible e un sport national. A, si mai stau available dar cu status-ul busy. Pe asta din urma il inteleg si mai greu... Ma rog, sa revenim. Uite, am gasit un site cel putin interesant, care iti arata exact cine online dar invisible pe Yahoo Messenger. Faci un click pe poza de jos sau AICI si ajungi la pagina dorita. Acolo introduci ID-ul de messenger al celui caruia vrei sa-i porti sambetele si problema e rezolvata.

Asta nu e tot. Site-ul iti arata si poza de la avatar a "victimei" si mai mult iti arata niste ID-uri de mess la intamplare, asta daca iti place cumva de vreo gagica/tip si vrei neaparat sa-l/o cunosti. Tare? Inca odata - nu e foarte etic dar s-ar putea sa fie util la un moment dat.

Buuun. Daca tot am ajuns la capitolul asta, iti spun ca Anti-Plicti si-a tras un ID de mess pe care il putem face public. Este antiplicti. Daca ai chef, mai putem schimba acolo impresii sau cate si mai cate. Avem in dreapta si un indicator de status, ca sa stii daca sunt online sau nu... Sa nu ma spionezi cu site-ul de mai sus, ok? :)


Vezi si:
- Mass-uri... Mass-uri de mess haioase
- Status-uri de messenger tematice
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

hai sa-ti spun de ce stau eu pe invisible (adresa de mail de serviciu sa-i zicem doar ca e pe yahoo....): pentru a vedea in timp real cand imi intra mesaje in inbox, altfel ar trebui sa tot verific de cateva ori pe zi si nu e comod. E vorba de mesaje ce tin de job.

Unknown spunea...

ok april, te iertăm :))

eu nu stau pe inv pentru că nu prea stau pe mess, so...dacă nu am timp de chat nu mai intru deloc. integralista de mine! toată lumea dă add la anitplicti? :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ april - hm, pai nu stiu daca in cazul asta se pune... pe cea personala faci la fel?

@ celine - da, o iertam :)) hihi, tu cand intri esti obsessed :)))

Trimiteți un comentariu