luni, 12 octombrie 2009

Dilema zilei. Ajuta-ma sa inteleg...

Sponsori:

Problema care se pune sta in felul urmator: o cunosti foarte bine pe Realitatea TV. Postul ala de televiziune care da stiri non-stop, ca si Antena 3. Incerc sa ma abtin sa fiu foarte caustic, ca am cativa prieteni care lucreaza si/si :) Ei bine, cand accesezi sectiunea "Politic" a site-ului realitatea.net iti apare urmatorul mesaj, care pare destul de haios, asa, la prima vedere:

Dilema mea consta in urmatoarele: bai, de ce faci misto de sfera politica daca tu esti cel care o baga in seama cel mai mult din tara asta??? De ce o mai bagi in seama daca are asa un discurs demagogic si politicianist?? Pai pe cuvant... De ce iti mai construiesti 75% din stiri si mesaje pe aspectele politice??? Daca e asa demagogic cu spui de ce o mai pui, pe ea, pe sectiunea "Politic" inaintea celei "sociale", pe site. Pune-o undeva la coada, sa n-o vada decat cei care mor de dorul ei... Pai nu????

Vorba lui Forrest Gump - "Stupid is what stupid does, ma'am" :) Chiar nu ma mai mira deloc ca lumea care are minime pretentii nu se mai uita DELOC la televizor. Vai cate cazuri cunosc... Dar despre asta, cu alta ocazie.... Acum, ca sa nu ne bata Hal de Sus... Realitatea chiar nu e cel mai prost post de pe telecomanda... :)


Vezi si:
- De ce e atata politica in presa
- Prima TV si originalitatea la romani
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Realitatea who???? Ce bine ca nu ma uit la tv. Ma simt extraordinar. Crede-ma, viata este muuult mai frumoasa fara.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha, "realitatea who" :))) felicitari. nici eu nu exagerez doar ca-mi mai spal creierii zappand. oricum, iti spun si eu ceva ce stii - nu prea pierzi nimic. a, ba da, ai pierdut-o pe aia cand... nici nu mai stiu nici eu... cand s-a certat zavoranca si columbeanca :)))))

mirolara spunea...

ohoho...cu cata lume s-a certat zavoranca de la columbeanca. pfiuu! ca veni vorba,nu stiam de ce se tot fataia tantosa de colo, colo cu microfonul otevisto-sclipicios, pana m-a "orbit" informatia. erau de vina cristalele Swarovski...de asta ce mai ziceti? nu-i mai tare decat "pica sau nu pica guvernul?"

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ mirolara - daaaa, mult mai tare. aseara mircea badea intreba: vreti sa vorbim despre scaderea leului sau despre pitzipoancele de dorobanti... ghici despre ce a discutat :)) haha, zavoranca e mai tare si decat premiul nobel... de fapt premiul nobel moare de rusine in fatza divei :))

Trimiteți un comentariu