duminică, 25 octombrie 2009

Barbatii se antreneaza mereu - poze

Sponsori:

Daaa, un barbat este barbat inca din ziua in care s-a nascut. Si, pe cat este el de barbat, continua sa se antreneze inca din frageda pruncie pentru a fi... si mai barbat. Adica fetelor, daca credeti ca e usor sa fii barbat, va inselati amarnic... Ia priviti un pic la pozele de mai jos si vedeti ce complicat e trainingul de zi cu zi...










Vezi si:
- Un barbat puternic este un barbat puternic - video
- Viata sexuala a barbatului
- Definitia completa a barbatului
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

mirolara spunea...

carlionata e precoce, stie ce vrea. si-a fixat tinta si toc-toc...:)) daca ii tine si capul intre maini... pfiuuuu... saracutu' baiat! privirea lui e disperata: "hei, ajutor, care sunteti pe-aici, ca nu scap teafar!’”

Alecs76 spunea...

greu antenamentul...

Anonim spunea...

Oooofff, amărâţilor, prăpădiţilor, victimelor, ce greu vă e vouă, măăă. Bre, ia zi repede, matale la care categorie te încadrezi: la halbă, la roată, la perete sau la pupici de la fete? Da, da, cu tine vorbesc, domnu' Cippy :)))).

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ mirolara - daaa, iti dai seama ce le va face la baieti cand va creste mai mare :))

@ alecs76 - greu dl. alex, doar un barbat poate intelege asta. multumesc de aprobare :))

@ addamissia - looooool. bre si io am facut de din toate si chiar de-aia spun ca nu e usor. chiar e mai greu decat cu papusile si aragazele in miniatura... mare branza sa piepteni papusa toata ziua sau sa faci placinte din hartie... oricum preferata mea ramane activitatea nr 4 :))) aia e de departe cea mai grea... ;)

Trimiteți un comentariu