sâmbătă, 31 octombrie 2009

Anti-Plicti vrea sa treaca la nivelul urmator

Sponsori:

Nu, nu se inchide, desi sincer m-am gandit de vreo cateva ori si la posibilitatea asta, in ultima perioada. I mean, bloggingul imi mananca destul de mult timp si energie. Chiar daca pare simplu, asa cum poate stii, ca sa prezint zilnic articole de o anumita factura tre' sa ma documentez cel putin o jumatate de ora in fiecare ziulica.

In sfarsit, pana la inchidere, nivelul urmator este ca probabil imi voi lua domeniu. Asta ar fi vestea. Deci o mica schimbare de adresa, acolo... Incerc ceva mai simplu de tinut minte si ma rog, mai scurt. Decizia nu e definitiva caci as vrea sa-mi pastrez hostingul pe blogspot. Totusi, din cate stiu eu se poate, asa ca probabil saptamana viitoare imi iau un amic cu care am pus treaba asta la cale si care vrea si el un domeniu pt. el si vom merge la RNC.

Pe langa chestia de nume, mai sunt si alte avantaje despre care voi scrie la momentul oportun. E o schimbare pe care mi-au si sugerat-o cativa... Ma gandeam si eu la asta... Voi avea si minusuri, caci se pierde si PR-ul si alte avantaje construite in astia doi ani... In sfarsit, sper ca ma veti urma pe noua adresa... De fapt cred ca voi face un redirect, asa ca, la un moment dat, s-ar putea sa va treziti altundeva. Oricum, o sa mai anunt eu etapele...

Ce parere ai? Crezi ca e o idee buna??
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Daca tu simti ca e momentul, atunci fa schimbarea asta.Oricum, cine vrea sa te citeasca te va urma oriunde :).

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

sa stii ca azi mi-am luat domeniul. ti-l spun in premiera www.antiplicti.ro dar inca nu sunt definitiv pregatit de schimbare. o mai pritocim un pic, vedem... :)

Trimiteți un comentariu