vineri, 30 octombrie 2009

Am ajuns si la Afi Mall, cel mai... neterminat mall din Romania

Sponsori:

Aveam de facut niste cumparaturi si, cum stau in Drumul Taberei, am zis ce-ar fi sa ma duc chiar la celebrul Afi Palace, Afi Mall, Afi Cotroceni... ca nici macar nu mi-e clar (probabil nici lor) cum ii zice. O sa-ti spun ce-am vazut, cu ochi de nespecialist. Poate ar fi fost mai buna relatarea unei fete, ca ele se pricep mai bine la detalii...

Primele doua lucruri pe care le-am remarcat e ca e mare si nu e gata. Mare, iti poti inchipui si singur ce inseamna... ne-gata? Pai mai sunt magazine goale, fantana de la intrare inca se lucreaza la ea... Undeva in dreapta am dat peste o chestie cu apa, un fel de lac si acolo erau un fel de stanci, facute probabil din ciment. Si acolo se va intampla ceva, dar si acolo se mai lucreaza. Nu mi-a dat impresia de spick and span adica de curat, de ingrijit... incat sa nu-ti vina sa calci pe acolo.

A, dar lumea era buluc. S-au dus ca inecatii sa vada marea minune. Adica muuulte, muuule magazine unul langa altul, cum le place romanilor :) Eu am avut cea mai multa treaba la Real. Pe cuvant, in stanga, la mancare se calca om pe om. Era o aglomeratie infernala. Nici hipermarket n-au mai vazut romanii... :)

Preturile? Hm... au intr-adevar multe promotii si gasesti si chestii mai ieftine dar si mai scumpe. Am luat banane cu 3 lei si ceva sau suc la cutie de 2l la 4 lei si ceva. Astea erau de ex. ieftine, dupa cum iti dai seama. Deci asa, in vitrine, au fost chestii care mi s-au parut scumpe insa , surpriza, pretul final de la casa nu a fost asa mare la cate chestii am cumparat. Sa li se fi stricat casa?? :)

Stii ce mi-a mai sarit in ochi? Pe langa carucioare si cosuri, la Real am vazut, in premiera, un fel de corcitura intre carucior si cosh. Adica un cos pe care il tragi dupa tine asa cum se trag geamantanele Samsonite... Vezi jos.

Cam asta e miscarea cu Afi Mall-ul. Am vazut ca a scris si Zoso ceva pe tema asta si nici el, observ, nu a fost prea incantat. Ma rog, din alte motive :) Pentru o galerie foto de la mall, vezi AICI.

Dar apropos, stii, ca ziceam zilele trecut ca fix un mall ne mai lipsea. Ei, uite ca ne cam lipsea... La ce buluc am vazut acolo, iti dai seama ca a avut fiecare cate un mic orgasm la stiva de magazine si produse care se gasesc acolo pe metru patrat :)


Vezi si:
- Mall-ul AFI rupe gura la maimulta cu cinema IMAX si alte smecherii
- Mica publicitate. Romanul stie ce vrea
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Aaa, da e cam naspa sa inaugurezi un mall neterminat... cam aiurea, dar in fine, e mare si se accepta. Precizari:
1. carut din aa cu maner am vazut rima oara in Gima din Plaza :P unde, a propos, asta seara era asa pustiu si saracii se chinuiau sa stranga oameni pt un concert Sistem... pe bune mi s-a facut mila de targetul lor tradator fugit la malluri apropiate :D
2. singurul lucru bun e ca Realul e deschis non stop
3. pe unde prin DT stai, vecinu'?

Trimiteți un comentariu