vineri, 4 septembrie 2009

Vremuri... Schimbari...

Sponsori:

Vremurile s-au schimbat, dragii mosului. Pe cele mai multe din schimbari nu le realizam dar ele exista. Si sunt mai multe decat ne-am imagina. Am vazut un clip cu un copil care mimeaza actul sexual cu o papusa si e in scutece. (copilul:) O sa-l pun cat de curand... Basescu a ajuns presedinte... te gandeai? Boc prim-ministru... te gandeai? Becali - europarlamentar... te gandeai? As putea s-o tin asa pana dimineata dar hai s-o dam pe muzica, c-avem doua poze de mare angajament... Chitara rece a fost inlocuita cu piu-piu-l din cluburi.... Facem nazuri cand ne canta, la ceas de seara, insasi regina muzicii... :) Unde vom ajunge? Time will tell, vorba lui Michael Scofield... :) (Ne-om descurca noi, cum am facut-o si pana acum:)


PS: Pentru nostalgici, o dedicatie muzicala AICI.


Vezi si:
- Berceanu a aflat in ce directie se indreapta Romania
- Undeva in viitor...
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Teo spunea...

Cam din aceeaşi categorie:
- am dat scrisorile poştale pe cele electronice trimise în "mass";
- am dat joaca de-a v-aţi ascunselea, raţele şi vânătorii, hoţii şi vardiştii, elasticul ("peciul") pe Play Station, Nintendo, chatrooms,Fifa, Messenger;
- am dat biblioteca personală/şcolară/orăşenească pe cea pe cea în PDF sau Word
Câte şi mai câte...

Anonim spunea...

Mda,asta-i semn ca am imbatranit...Cand eram mici, umblam cu cheia de gat si bantuiam juma' de Bucuresti. Acum, nu-i mai dezlipesti pe astia mici din fata PC-ului sub nicio forma.

adizzy spunea...

he he..ce amintiri cand mergam la concerte si ne intrebam "ba ai o bricheta?arpinde-o" faine vremuri..melodia am descoperit-o in filmul watchman...bunicel

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ teo - daaaa. ce vremuri dom'le...

@ addamissia - da, chiar vorbeam cu cineva. problema e ca toti fac asa, asa ca peste 10 ani astia care am mai citit o carte vom deveni minoritari si ciudati :))

@ adizzy - daaa. melodia e intr-un mare fel. imi place f.f.f. mult.

Trimiteți un comentariu