marți, 29 septembrie 2009

Sex, sex, sex?? Daaa!! Un blog fierbinte despre... sex

Sponsori:

Exact!! Un blog despre sex!! Asta recomand acum, la ceas de seara, mariilor voastre. Oricat de specialisti iti fi, parca niciodata nu e bine sa incetezi sa inveti sau sa afli despre sex. E adevarat, veti zice, ca sexul mai mult se face decat se vorbeste... din pacate blogul asta e tot ce pot sa va ofer :) Hai ca nu e putin lucru, pentru ca site-ul asta vorbeste despre sex intr-o maniera cat se poate de decenta, calda si placuta.

Sub motto-ul "sexul este rau doar atunci cand sifoneaza hainele", Andreea si Raluca, doua fete cucuiete, vorbesc fara ocolisuri si false pudori despre problemele care ne preocupa zi de zi. Ce-am gasit, deci, la ele pe blog? Categorii precum Jucarii sexuale, kamasutra, masturbarea, orgasmul, pozitii sexuale, prima data, avortul sau... favorita mea - sex in trei :) Dar si articole, si aici vorbesc doar de ultimele, precum "25 de secrete despre sex", "Fa-o sa ejaculeze rapid", "Punctul H la barbati", "Unde mai facem sex" sau... favoritul meu - "Sex in trei" :))

Enjoy, deci, dragii mosului... a, si daca e ceva ce mi-a scapat, sa-mi semnalati si mie. Nu ca n-as sti, ma-ntelegi, dar sa confrunt cu ceea ce cunosc eu despre... problema respectiva :)


Vezi si:
- Viata sexuala a barbatului
- Putina cultura, va rog...
.
Twitter
Facebook

7 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Io, io, io. Nenea, nenea, ştiu ce ţi-a scăpat de la lectura blogului. Articolul despre "Sexul în trei", nu-i aşa :D ? Eh, lăsând gluma deoparte, despre sex învăţăm până murim. Mă rog, cine vrea sau mai bine zis, cine nu iubeşte monotonia.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

hahahahahaha. bai, nu-ti scapa nimic :)) sexul in trei e bun ca, vorba bancului, daca ai cumva treaba poti sa pleci linistit :) dap, chiar e de invatat plus ca exista chestii la care nici cu gandul nu gandesti...

Dili spunea...

mai omule, da' cu zegzu-n patru sau cinci ce-ai? Au nu te bagi?
Si, ca sa vezi ca am citit si ca-s cuminte, citez si dezmint: "Sexul planificat va fi mereu mai bun decat o partida spontana" - nope. sorry.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - mai multi de 3 e cam aglomeratie. iar eu am fobie :) cu sexul spontan vs. planificat... hm... tu nu stii ce greu obtine barbatul o... ma scuzi... intelegi tu... dar nu te contrazic ca nu am o parere ferma. zegzul bun cata vreme e :)

Dili spunea...

:-)) cata vreme e, corect.

Andreea spunea...

heyyy multumesc mult pentru recenzie,sincer mi-ai dat incredere in mine.multumesc incaodata si te mai astept pe blog.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ andreea - hei, ma bucur ca ti-a placut si m-am facut util :) o sa mai vin, abia astept :D

Trimiteți un comentariu