sâmbătă, 26 septembrie 2009

Putina cultura, va rog...

Sponsori:

Am oprit casetofonul cu manele, am stins focul de la fleica de gratar, am bagat bericica la frigider, mi-am scos ghiulul de pe deget si proteza de aur din cavitatea bucala... si chiar am vrut sa-mi tai si unghia mare de la degetul mic. Dar nu!! Totul pana la unghia mare :)) Glumesc, te-ai prins (sper) daca nu, ramane si asa. Deci astazi sunt "cultural" :) In orice caz, intr-o lume plina de manele si manelisti, de fleici de gratar si fum de esapament, stiu sigur ca mai sunteti si de-astia "expirati" (ca mine), iubitori de cultura. Avem aici ceva exact pentru voi.

Bibliofagia.ro este proiectul unor cunoscuti, nebuni frumosi, as putea spune, care se ocupa de proiecte culturale (si) in anul 2009. Si se vor ocupa mult si bine si de-acum incolo. Ce face mai exact site-ul asta? Dezvolta in principal parteneriate cu edituri, pentru recenzii de carte, si evident promoveaza carti.

Esti un autor inca necunoscut? Scrii si altceva decat mailuri?? Atunci Bibliofagia.ro este locul pentru tine. Are si o sectiune de concurs de debut literar unde te poti afirma. De fapt sunt mai multe concursuri, daca am remarcat eu bine...

Nu mai stii ce sa citesti?? Te-ai saturat de balast?? Site-ul e plin de recenzii, care mai de care... Ai vazut cine le semneaza?? Radu Paraschivescu, Zoe Petre, Razvan Exarhu, Ioan Grosan sau Catalin Avramescu. Mai ai nevoie de alte prezentari?

Hai sa facem un efort. Arunca un ochi... da un click pentru Ateneu... Eu nu castig nimic din afacerea asta, poate nici tu... Insa nu stii cum devine vizibila vreo carte sau autor care vor salva tzara/lumea... (sau macar vor reduce gaura din stratul de ozon...:)


Vezi si:
- Cum sa promovezi cultura romana cu vibratorul-stiulete - video
- Cartile - ce-au fost si ce-au ajuns
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

cora spunea...

foarte frumos, felicitari pentru initiativa. frumos siteul si binevenit intr-o lume, asa cum spui. inca nu scriu dar poate ma apuc :) imi place si blogul tau.

iulia spunea...

Faina introducerea textului. Imaginea unghiei mari a degetului mic e de un grotesc absolut! :)) Mersi de recomandare!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cora - merci frumos!! facem ce putem... te mai astept!!

@ iulia - grotescul absolut l-am cautat :)) daca l-am atins, nu e rau :) ma bucur ca ti-a placut, chiar e o chestie utila si interesanta :) te mai astept.

Trimiteți un comentariu