duminică, 13 septembrie 2009

Plecat in concediu - don't miss me :)

Sponsori:

Vine o vreme, dragii mosului, cand orice om cu blog asezat mai ia o pauza. Ne mai incarcam energiile, mai cautam subiecte noi, mai aflam ce mai e prin offline, ma-ntelegi. Mnoa, cam asta se intampla si cu subsemnatul. Pana in 25 septembrie n-o sa prea auziti de mine. Cand spun "prea" inseamna ca n-o sa dispar definitiv. Am inceput aici o treaba, n-o lasam de izbeliste. Asa cum mi-am facut un obicei, in fiecare zi din cele 15-16 cate lipsesc, o sa apara CEL PUTIN cate un post nou pe Anti-Plicti. Singure, ca si pana acum, scrise cu sudoarea fruntzii in ultimele zile.

Nu sunt posturi de umplutura, asa ca te rog sa vii sa le vezi. Uite, o sa-ti citesc cateva titluri din draft, ca sa te mai starnesc un pic. De ce nu vom sfarsi prea bine ca civilizatie - video, Cel mai mistocarit caine din lume - poze, Paradoxul fetelor, Cum functioneaza sageata de la cursor, Un barbat puternic este un barbat puternic - video. Nu vor lipsi nici doua bucati episoade Pozutzele de vineri, asa ca ai toate motivele sa... citesti altceva, haha.

O sa incerc sa raspund pe cat posibil la comentarii, le las in continuare nemoderate deci sa nu scrii tampenii. Mai ales pana sambata, cand plec la un fel de seminar la Sinaia... Acum e momentul sa ma injuri :)))

Daca o sa am ce posta, o sa scriu si de pe unde ma duc.

Mnoa, cam astea. Sa fiti cuminti, sa nu-l dati jos pe Boc pana ma intorc ca vreau sa asist si eu :D
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

Ăăăăă...Concediu plăcut!

Anonim spunea...

Relaxare totala!

Anonim spunea...

Hai bre, iar pleci? Sa vii repede inapoi, da? A, si sa stii ca nu era nevoie sa ne spui despre ce o sa citim cat o sa fii away. Noi trecem p-aici oricum :D.

Unknown spunea...

uaa, have fun cipi!!!

Trimiteți un comentariu