miercuri, 2 septembrie 2009

Nod de cravata. Cum sa faci nod de cravata smecher

Sponsori:

Ha! Imi este foarte simpatic si drag postul asta despre cum sa faci nod de cravata. Eu stiu sa il fac doar pe primul, nodul simplu. De cate ori n-am fost la o nunti si le mai admiram nodurile de cravata ale prietenilor, care erau mai solide, mai grase, mai sanatoase decat al meu :) Intuiam ca se poate face in mai multe feluri dar nu eram sigur. Asa ca acum a venit razbunarea eterna. Am dat de tutorialul de mai jos care te invata sa faci nu unul ci 4 (patru) noduri de cravata!!! Pe alese!!

Deci sa vina invitatiile la nunta!!! O sa umplu de respect audienta cu nodul Windsor pe care il voi avea. Gagicile or sa cada pe spate iar baietii or sa moara de invidie :D Auzi, si sa nu ma enerveze, ca imediat imi trag un nod carapace :))


Vezi si:
- Cum functioneaza masina de cusut - animatie
- Cum sa castigi la loto. Cel mai simplu mod de castig la loto 6 din 49
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Stii ca ai picat la fix cu nodurile? Trebuie sa ma duc la o nunta peste o luna si tocmai ce m-am facut si cu partener, asa ca s-ar putea sa il incurc la un nod de cravata :))))

Ioana Radu spunea...

In 4 ani de liceu n-am reusit sa-mi fac nod la cravata. Am invatat acum. Da` lasa, ca e bun si mai tarziu, nu se stie cand am nevoie. Tocmai am exersat, a iesi cam anemic, dar mai incerc :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - hei, chiar ma bucur!!! maaama, te-am nimerit si cu nodurile si te-ai facut si cu partener... viata trebuie ca e frumoasa :) (vezi sa nu-i strangi prea tare nodul)

@ terra - ei, asa ies la inceput. pana la urma ii dai de cap :) adevarul e ca o cravat misto cu un nod pe masura face toti banii :)

Anonim spunea...

bine de stiut :)

Trimiteți un comentariu