luni, 21 septembrie 2009

Guess who's back???

Sponsori:

Nuuu, nu PSD-ul, nici Bergodi... nici Monica Ridzi... Eu!! Cum care eu??? Hello... mai e cineva aici??? Bai nu poate sa plece omul un pic intr-un binemeritat concediu, ca ati si uitat de el... pe cuvantul meu daca am vazut asa ceva... Forget it. Mai intru odata... Deci: guess who's back??? Haha, asta e din ciclul "Romania, I can't hear you" :))

Dap, m-am intors mai repede decat era programat, adica fatidicul joi 24, pentru ca asa a vrut ... soarta. Sunt de rezolvat niste aspecte pe aici prin Buc., la acest inceput de saptamana, asa ca... ta-daaam!! S-a terminat cu destrabalarea (a voastra) :)

Cum a fost pe unde-am fost? Pai destul de interesant si intens pe alocuri. A inceput cu un seminar la Sinaia, maine (marti) aflu cu ce rezultate, ca nu e exclus sa se lase cu ceva interesant (revin, poate). Si apoi binemeritatul, cum spuneam, concediu... All in all, am avut si o experienta relativ profesionala interesanta (seminarul), am vazut ceva locuri noi, am cunoscut oameni interesanti, m-am revazut cu prieteni buni. Chestii...

Am si niste poze (pentru cei care afla de subsemnatul de aici dar nu numai) insa mai intai sa-mi spuneti voi ce-ati mai facut. Ce-am ratat? Televizorul n-a prea mers dar daca l-ati fi dat jos pe Boc as fi aflat... :) Am vazut in schimb ca l-ati matrasit pe Bergodi. Mi-a parut f.f. rau pt. el dar vorba bancului - daca te bagi in rahat, apai baga-te cu totul :) Ce-a mai fost?

A, in scurta documentare pe care am facut-o ieri si azi, am vazut ca Federer s-a poticnit in finala US Open-ului... Asta e, doar ca am dat peste un clip cu o lovitura de zile mari pe care a reusit-o in semifinale. Voila de enjoy!!



Mare caracter Federer asta. Chiar si invins a ramas in istoria turneului astuia :)

Inainte sa pun pozele, mai zic ca nu o sa fiu exagerat de activ in zilele astea. Mai sunt articole care sunt scrise inainte sa plec. Or sa apara cuminti, inclusiv vineri, dar mai completam intre timp cu ce mai e de completat. Si acum pozele, in ordine aleatorie... Cum spuneam - Sinaia, Transfagarasan, Brasov si un pic de Sibiu.

Aici e Albota, un complex agro-montan la care se ajunge de pe DN1, mai exact din Arpas... E f.f. fain, usor scump... De fapt e un ponei de la Albota, haha.

Pastravaria de la Albota
Pe drum spre Albota... un drum nu foarte lung, destul de prost dar... drept :D

Sinaia, locatia seminarului
Aici e sus la Balea Lac... intrarea in tunelul care duce spre Arges... sau ma rog, care vine din Arges :)

Lacul Balea atat cat se vede intr-o zi cetzoasa ca cea pe care am prins-o eu...
Undeva pe Transfagarasan...
O girueta de la Balea Cascada.
Un pom cu... fructe rosii :)
Cabana de la Balea Cascada
Un blogger alpinist :D
Si acelasi blogger care munceste si-n concediu :D
.
Twitter
Facebook

11 Pareri. Comenteaza:

adizzy spunea...

frumos concediu :)

Anonim spunea...

Misto, frumos. Auzi, dar sa nu te mai aud ca zici ca noi te-am uitat, cand stii prea bine ca dam cu subsemnatul p-aici zilnic :D . Bine ai revenit :*!

Dili spunea...

Ai ma, ca eu stiam ca de tine-i vorba. Auzi, chiar asa, nu ne vazusi ca am tot vizitat cuibusoru-ti parasit de tine in conced?
Sa-ti fie de bine cu revenitu', vad ca esti in forma, nu ca noi astia greu incercatii. Hai sa ne revedem curand!

Raluk spunea...

Foarte fain concediul tau, mai ales ca stiu despre ce vorbesti ca parca mai ieri am trecut si eu pe acolo, desi se intampla anul trecut:) Albota era scumpa rau...nu am indraznit sa ne apropiem de ea...
Abia astept sa ne spui ce se mai intampla in viata ta...sunt sigura ca sunt doar lucruri bune ;)
Si by the way sa stii ca ti-am citit toate posturile cat ai fost plecat, deci nu s-ar spune ca am avut cum sa te uitam...

mirolara spunea...

faine fotografiile....faine locuri... nu ai pierdut nimic. in romania tot haos. haos. haos. du-te inapoi si urca muntii!!! respira alt aer! cat mai poti!

Anonim spunea...

România a rămas pe loc, n-ai pierdut absolut nimic...din păcate.
Momentele de relaxare sunt doar o oază necesară.

Unknown spunea...

prea tare, aşa deci, tu de distri noi ne munci, stai jos! :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ adizzy - merci frumos :)

@ addamissia - saru'mana. merci mult. era o figura de stil, sa ne mai dezmortzim un pic. si eu v-am mai vizitat cat am fost plecat... asa la ceas de seara... si de pe dial-up :)

@ raluk - da, ma. un peste, pastrav, din pastravaria lor - 200 de mii. pai vere il aduci de la 50 de metri distanta, de ce e asa scump???

chiar n-am inteles de ce sunt asa scumpeturi pe-acolo, desi de frumos era frumos, cum bine ai vazut si tu. mult mai frumos decat ce-am surprins eu in poze.

despre lucrurile din viata mea, am un feeling ca tu stiai ceva ce eu, teoretic, nu stiam. nu-i asa? ca ti-o fi spus eliza... sau nu?

si eu te-am citit cat am fost plecat dar n-am mai si comentat ca eram pe dial-up si dura forever.

@ mirolara - e frumos si in munti dar mie imi plac si zvacnirile urbane, ca sa zic asa :) cat despre haos mai ca as fi de acord daca n-as fi un optimist incurabil :)

@ dan chichernea - da, sunt bune momentele de pauza. pui stop tumultumului vietii. imi place blogul tau, te-am adaugat la blogroll.

@ celine - las' ca v-ati distri si voi si io numci ca negrii pe plantatie :) (de jos am scris, sa stii:)

Anonim spunea...

Îţi mulţumesc. Eu te citem de ceva timp din reader, acum din blogroll :)

Unknown spunea...

dane, citeşte-mă şi pe mine că şi eu mi-s fainăă! :)) jur pe sfântul roz! :D

Anonim spunea...

@ celine,

Ok. Să vedem :)

Trimiteți un comentariu