marți, 8 septembrie 2009

Studiu: Discutiile cu femeile frumoase tampesc barbatii

Sponsori:

Asa zice un studiu dat recent publicitatii. Eu as zice ca in general discutiile cu femeile tampesc barbatii. Daca as fi misogin as spune ca tampenia e molipsitoare :) Nu serios, chiar am constatat si eu ca in general, majoritatea barbatilor nu prea stiu cum sa se comporte in fata unei femei. Se pierd, se fastacesc, nu mai sunt ei... De-aia de multe ori, exagerand eu un pic, conversatiile au o nota de grotesc. Ori se pierd, ori sunt relativ agresivi barbatii cu femeile.

Studiul de care vorbim noi aici zice ca creierul barbatilor este grav afectat de prezenta unei femei atragatoare. Si, cum toate femeile sunt atragatoare in felul lor, treaba e cat se poate de clara.

Explicatia, se zice, e data de faptul ca barbatii sunt prea preocupati in a-si transmite genele mai departe, si sunt concentrati pe procesul de reproducere, ca sa ne exprimam elegant. Si pentru ca barbatii nu pot face mai multe lucruri in acelasi timp, se intampla cam asa: "vrem sa ne reproducem si asta ne ocupa tot timpul" :)

Ei mai am o teorie, si anume ca barbatii si femeile au modalitati TOTAL diferite de a comunica. daca baietii, inca de mici, sunt obisnuiti sa relateze pragmatic lucrurile care se intampla in jurul lor, fetele transmit mai degraba sentimente, stari, feelinguri. De-aia uneori ai senzatia ca baietii se fetele vorbesc limbi straine. De-aia eu le spun fetelor ca, daca vor sa vorbeasca cu mine, sa invete romaneste, muhahaha.


Vezi si:
- Oops!! Doua treimi din femeile romance prefera inghetata sexului
- Studiu - femeile devin din ce in ce mai frumoase
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

La mine nu stie vorbeste romaneste :)))). Da, mi-a placut articolul asta. Ai pus punctul pe i: fiecare vorbeste pe limba lui, cu referire la barbati si femei. Dar pana la coada, tot ne intelegem noi. Nu-i asa :D?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

n-o sa scriu prea multe de-astea ca nu sunt tocmai in profil :D dar mai scap din cand in cand :) ma bucur ca te-am nimerit. (am raspuns din instinct ca nu prea inteleg romaneasca ta:)

Simona spunea...

ehehe ... barbatilor le plac femeile inteligente dar le prefera pe cele frumoase ... ma intreb de ce :)))))

Trimiteți un comentariu