marți, 8 septembrie 2009

Daca nici pisicile nu vor atentie, atunci cine? - video

Sponsori:

Hai ca tuturor ne place sa ne bagam in seama. Si si mai mult sa fim bagati in seama. Eu zic ca femeile si copiii exceleaza la capitolul asta, dar o zic cu o jumatate de gura, ca vor sari imediat... mai ales fetele, hihi. Si cum fetili sunt un fel de feline in felul lor (hai c-am mai dres-o) iete o mostra de cum cauta atentie o pisica simpatica foc. Mi se pare simpatic pana la Dumnezeu clipul de mai jos si pisicutza care vrea si ea o bucata de dragoste... Recunosti ca te misca??




Vezi si:
- Stiai ca si pisicile au regrete? - video
- Demential!! Pisicile care vorbesc - video
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

adizzy spunea...

ce draguta e pisica..eu sunt nehotarata ce animalut sa imi iau...pisica sau caine..hmm ..ambii nu merg :D

Cipri spunea...

Am şi eu o pisi, tot cam aşa face :))
Bine, are şi momentele ei în care vrea să fie lăsată singură şi-atunci n-o pot traduce cu absolut nimic.

Nik26 spunea...

Ha, ha! :D De-asta sunt pisicile favoritele mele! Am avut si caine si pisici si asa am ajuns sa imi dau seama ca nimic nu se compara cu o matza! ;) Cand ai senzatia ca nu au cum sa te mai surprinda, gasesc ele ceva!

Anonim spunea...

Recunosc ... :)

Anonim spunea...

Super tare grasunica :))). Cam nervoasa ca prea da din coada. Marfa clipul :))).

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ adizzy - mai merg si ambii. nu vreau sa te influentez, insa mie imi plac mai mult cainii :)

@ cipri - heeee ce frumos!! e frumos sa ai un animal. stii ce se zice? ca pisicile au fost odata venerate in egiptul antic dar nu au uitat asta nici azi... de-aia au o personalitate asa... pregnanta :) mie-mi plac majoritatea pisicilor dar am intalnit una, intr-o casa in care trebuia sa merg destul de des intr-o vreme, de care-mi era teribil de frica... nici nu vreau sa ma gandesc. brrrr.

@ nik26 - haha, frumos!! eu nu am mai avut pisici de cand eram mic. doar caini. sunt cam pretentioase pentru gustul meu. dar se zice ca cine se impaca cu pisicile se descurca si cu femeile :)))

@ rebusache - haha, ma bucur :)

@ addamissia - daaa, pisicile au lumea lor. de-aia sunt vedetele internetului. apropos, zilele astea, daca nu chiar azi a fost decalarata "caturday", adica ziua fara pisici pe net. bietele felinutze :)

Trimiteți un comentariu