duminică, 20 septembrie 2009

Copiatul in scoli devine tot mai complicat

Sponsori:

Haha, acum ca am cat terminat demult cu scolile, ma amuza teribil razboiul asta dintre profesori si elevi. Primii viseaza si noaptea ce metode noi mai inventeaza astia micii pentru a-i copia la teste, elevii intr-adevar cauta noi si noi metode de a-i pacali. Acum inteleg ca exista metode care nici cu gandul nu gandesti sa copiezi la examene. Chiar a aparut un comertz specializat cu astfel de treburi. Altceva vreau insa sa-ti arat. Uite ce-au amplasat astia in scolile din Coreea de Sud. Camere de luat vederi in sala de clasa!!! Asa chiar iti este greu sa faci vreo miscare. Dar, cu siguranta nu si imposibil :))

Poate-mi spui si mie care sunt cele mai traznite metode de copiat pe care le-ai practicat, de care ai auzit sau pe care le-ai vazut. Eu iti pot spune ca am avut un coleg care si-a inregistrat pe o caseta lectia de la latina rostita fonetic... a reusit sa o asculte in timpul examenului prin casti si a fost singurul din clasa care a luat 10. Ai ceva mai tare??


Vezi si:
- Starea educatiei in 2009 - jalnica dar haioasa - video
- Matematica vietii - no comment
.
Twitter
Facebook

8 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

Da! Am ceva mai tare! Am învăţat şi am luat 10. :)

Spirocheta spunea...

Eu am dat ciorna colegei din fata de mi'a rezolvat cateva exercitii si asa am luat 8 in teza la mate...

Teo (Trafic de ganduri) spunea...

Eu am aplicat faza asta cu caseta la fonetică engleză. Să vezi ce mişto a fost când, din greşeală, mi-am scos căştile din casetofon şi s-a auzit în toată sala!!!! Am fost însă destul de "pe fază" şi am oprit imediat, după care m-am făcut că plouă. Am luat 7 sau 8, nu mai ştiu! :D

mirolara spunea...

mai la faza cu copiatul nu am, dar am una cu latina. m-am trezit cu o nota de 5 la o teza de 8-9. "babuta" mi-a replicat ca a fost prima corectata (???) prin urmare toti ceilalti s-au ales cu teze de 2-3 puncte peste mine, indiferent de greseli... in plus, se amuza pe seama propriei ei explicatii...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - haha, corect. dar parca n-are farmec daca nu "misti" un pic...

@ spirocheta - bun, bun. e bine de stiut. nu stiu insa daca sa-ti zic felicitari. iti zic totusi :)

@ teo - ce tare!!! si nu a apucat sa auda profesorul??

@ mirolara - haoleu!! e dusa, vere. are logica ce-a zis dar tu n-ai nicio vina. parerea mea :)

Anonim spunea...

M-am apucat de învăţat în facultate. Până atunci, am practicat sporturi extreme cum ar fi: scrisul pe bancă, foaia sub fund, scrisul pe spătarul colegului din faţă, servite, foi scrise cu pix terminat, scrisul pe riglă(ăsta mergea când eram mai mică, în generală)...mai vrei?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - wow!! respect!! nici n-am stiut ca exista atatea, haha :)

Anonim spunea...

Eu am practicat cu aparatele astea de aici : http://prodjxlx.wordpress.com/nou-casti-pentru-copiat-prin-bluetooth/ si a mers foarte bine...cel mai sigur mod...si tot odata cel mai discret..Inposibil de DEPISTAT , sunt mai multe tipuri..daca te uiti acolo pe site mai gasesti...copiaza linkul doar..sanatate.

Trimiteți un comentariu