marți, 25 august 2009

Un pui de extraterestru, descoperit in Mexic - poze

Sponsori:

Sunt un devorator de astfel de stiri. Tocmai de-aia asta mi se pare dincolo de orice imaginatie. Ori un fals grosier ori un adevar socant. Pai, zice presa, ca ciudata creatura din poze a fost descoperita de niste fermieri intr-o capcana de soareci pe un camp. Era inca vie cand au gasit-o, se zbatea ingrozitor si scotea sunete inspaimantatoare. Acum, felul in care si-a dat duhul deja e subiect de legenda. Pentru ca unele surse pe care le-am vazut spun ca a murit de frica, altele spun ca a fost inecata de tarani...

Ma rog, mai zic sursele ca forma corpului creaturii amintea atat de soparle cat si de oameni... Iar creierul... creierul era foarte mare, in special in partea posterioara, folosita de oameni pentru memorie si invatatura. De unde concluzia ca era foarte inteligent.

Imaginile au aparut doar acum, pentru acum s-au hotarat fermierii sa predea corpul pentru cercetari si acum au aflat si ziaristii... A, si mai zice ca in zona aia din Mexic, unde a fost facuta descoperirea, sunt raportate des aparitii misterioase. (Asta a fost tare...)

Ce sa zic? Mi-ar placea sa fie adevarat... Eu sunt vreo 60% sigur de asta... dar ma bazez doar pe... dorinta :))





Vezi si:
- A ajuns omul pe luna in '69 sau nu?
- Spatiul, prima frontiera. Poze NASA superbe din spatiu
.
Twitter
Facebook

10 Pareri. Comenteaza:

mirolara spunea...

daca au lasat americanii sa "transpire" subiectul in presa, inseamna ca au deja 1-2 exemplare... mica si ciudata creatura... muy rara, intr-adevar:)

Unknown spunea...

si daca e asa de inteligent...de ce sa prins in capcana??

Unknown spunea...

* si vai ce urat e :D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ mirolara - deci crezi in povestea asta. ma bucur :) da, ma. e ceva ciudat acolo... ca nu-i vad eu pe mexicani in stare sa falsifice asa ceva. ce ma enerveaza e ca povestile de genul asta dispar pur si simplu... apropos de americanii astia ai tai: am auzit teorii dupa care ne pregatesc incet-incet pentru marele adevar :) sper sa fie in viata asta si sa nu arate asa :0

@ deea - haha, corecta observatia. sau il vezi in stare sa conduca o farfurie zburatoare? :)

mirolara spunea...

ai mei, ca ai mei... dar americanii tai ne lasa in viata dupa ce ne dezvaluie “marele adevar”? :)) stii, ei au vorba aia: “If I tell you, I’ll have to kill you”...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ mirolara - haha. inca ma gandesc cu ideea ca decat sa mor prost mai bine sa mor vazand un extraterestru... hm. cam sumbru, nu? atunci asa: orice dar sa nu ma dea la extraterestru sa ma pape... :)

Dili spunea...

Aaaai, ultima poza, cea deasupra filmuletului, ma face sa sper ca e doar vreo deviere genetica si nu un extraterestru. PArca ar scoate limba la noi. si urechiusele....cahhhh.... nu stiu daca sa rad sau sa ma oripilez.
Oricum, daca ET si-ar lasa urmele pe pamant, sunt sigura ca ar arata mai dragut si ar fi mai inteligent ascunse sau expuse decat asta micu'.

Unknown spunea...

ih, urât!

offtopic: tinere, ai auzit de spam la yahoomail? :D :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - ma, adevarul e ca e destul de urat. si mie mi-a creat repulsie. nu asa vreau sa fie extraterestrii, adica mici animalute rapizi si, ma rog, inteligente...

haha, corect, asta micu a facut de rusine toate rasele de klingonieni, romulani si alte nationalitati :))

@ celine - urat da. ce-i cu spamul? (spamez f.f. rar :) asta e?

Unknown spunea...

nu, cred că tu ai un email în spamul de la yahoo, ia să-l cauţi!

Trimiteți un comentariu