vineri, 7 august 2009

Oops!! Doua treimi din femeile romance prefera inghetata sexului

Sponsori:

Ma aflu in fatza unei dileme: pe de-o parte ma uit la studiul asta, care spune ca doua tremimi din femeile romance prefera inghetata sexului, pe de alta parte ma gandesc la ce cred eu. Dar sa le luam incet, metodic. Ie-te ce zice cercetarea:

Cele mai prost satisfacute... Iubitoarele cele mai mari de inghetata sunt in Oradea iar la polul opus se afla Iasiul. In schimb, zice studiul, barbatii ieseni care prefera inghetata sunt de doua ori mai multi decat femeile. Pai normal, elementar!!! Bai cercetatorilor. De ce credeti ca prefera inghetata femeile??? Aud??? Pentru ca au parte de sex prost, de-aia!! De ce au parte de sex prost?? Pentru ca si barbatilor le place inghetata, haha.

Brasovenii in schimb sunt mai iubareti. Atat barbatii cat si femeile, clar, prefera sexul inghetatei.

Mnoa, cam asta e, in mare cu studiul, facut de o firma de inghetata. Cercetarea mai pe larg, aici. Pana sa-mi dau si eu cu parerea, hai sa admiram nu niste iubitori de inghetata, ci de verdeturi :) Lor le place si iarba si sexul, haha.

The image “http://i30.tinypic.com/abmjxl.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Parerea mea acum: ba, io cred ca in marea lor majoritate, femeilor LE PLACE sexul. Mai mult decat orice. Doar ca trebuie sa si aiba cu cine sa-l faca. Adica daca dureaza 2 minute, cu incalzire cu tot, si e facut doar ca sa bifezi aceasta indeletnicire, apai cum sa nu-ti bagi picioarele si sa nu preferi chiar si inghetata?? Nu? Ce spune oare studiul asta despre barbatii romani?? Anti-Plicti te lasa sa gasesti si singur raspunsul :) Sa vezi tragedie cand se va legaliza lesbianismul :))

Cica Maria se trezeste dimineata langa Ion si-l intreaba: auzi Ioane, a mai durat mult azi-noapte?? :))


Vezi si:
- Unghii cu modele. Unghii pictate. Modele de unghii, false sau nu - poze
- Cum sa cuceresti o fata
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Addamissia spunea...

Mi-ai facut pofta de inghetata, pe ploaia asta...
Intr-o alta dezordine de idei, ai dreptate. AI cu cine sa faci sex de calitate, iti place. Nu ai cu cine, ii dai cu flit si cauti altul :D . E valabil atat pentru femei cat si pentru barbati.

Dili spunea...

Daca studiile au fost facute cum stiu eu cand lucram in strada, e clar. totusi... intr-adevar e super logic.
Eu nu pricep insa de ce trebuie sa se excluda una pe alta, mult mai bine le-ar combina si ar iesi.... mult mai satisfacute/i ca sa zic asa.
Asa ca ala de a scornit sondajul a fost carcotas din start. Si ele au picat in plasa :DD

Cipri spunea...

După câteva partide de sex te saturi pentru un timp, de ingheţată nu te saturi niciodata. De ce mănânci tot ai mai mânca....;)
Cred că are dreptate Dilimache, sexul trebuie combinat cu îngheţata :D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - asteptam parerea unei fete, ca era mai in tema ca a mea :)

@ dilimache - haha, e intr-adevar cool sa faci sex si sa mananci inghetzata. buna observatie. e o firma de inghetata, cea care a comandat sondajul. daca nu iesea nimic ciudat, n-aveau stire :)

@ cipri - combinat sau ornat ;)

Trimiteți un comentariu