vineri, 28 august 2009

Nu i-a spus nimeni Madonnei ca noi iubim tiganii??

Sponsori:

Adevarul e ca si pe diva a apucat-o asa din senin... Adica sa vorbesti de funie in casa spanzuratului... Cum ar veni iubirea de tigani intr-o tara in care fanii ei sunt profund anti-manelisti si anti-ciorditori?? Cred c-a stat femeia si s-a gandit: ce sa le spun io la astia? S-o bag pe aia cu incalzirea globala si cum sa protejam stratul de ozon? Sa ajutam Africa?? Nu, merge mai bine asta cu discriminarea. Si a zis-o. Revin la intrebare: oare nu i-o fi spus nimeni ca noi de fapt iubim tiganii??

The image “http://i27.tinypic.com/2nss5tc.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

PS: asta nu inseamna ca mesajul femeii nu a fost totusi corect... usor la locul si momentul nepotrivit... dar corect. Cu mica deosebire ca Romania nu e SUA... O fi bine, o fi rau... :)


Vezi si:
- Concertul Madonnei la Bucuresti. De ce mi-am pus mainile-n cap?
- Copiii trebuie distrati de mici
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Blogger spunea...

buna
am pus bannerul tau pe 2 bloguri
http://meritasazambesti.blogspot.com
si
http://directordebloguri.blogspot.com
Hannah

cata spunea...

Deci, asta e cam chiar culmea, care discriminare frate cata vreme vezi bine ca in italia, in anglia si te mai miri unde i-au facut pachet si ii trimit in ro, sa fim seriosi, e bine sa nu discriminezi da sa nu fie in tara lor. Nu traiesc ei de cand se stiu langa tigani si cand au apucat sa o faca , 'te na ca ii trimit inapoi in ro. Ca sa nu mai zic ca se gasesc si niscai romani destepti care zic ca aici nu au acces la educatie sau nu sunt primiti la munca, pai daca-l iei pe un tigan la munca dai faliment asta daca nu cumva dispare neaparat cu ceva din casa, curte sau firma. La scoala? cine nu-i primeste...haha, imi amintesc ca in generala am avut un coleg tigan, l-a pus in banca cu mine, cica asa mai invata cate ceva( deh, puterea exemplului) dupa prima saptamana am crezut ca si lesin de la cat putea iar cand a venit controlul....ce crezi...eu si cu el aveam paduchi....pe mine sa ma lasati cu discriminarea...ma declar "antisemit" de tigani :-)))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cata - ai dreptate, le-ai zis frumos. sunt de acord :)

Unknown spunea...

ce nebun eşti, cippy :))

Trimiteți un comentariu