duminică, 2 august 2009

Help!!! Da-mi un feedback despre Anti-Plicti, pls

Sponsori:

Dupa cum poate ai vazut, de vreo cateva zile, avem in dreapta un sondaj in care te rog sa dai o nota pt. Anti-Plicti. Toate bune si frumoase, la ora la care scriu randurile astea, am luat 19 note de 11 dar si 6 de 1 :))) Raportat la cele 49 de voturi, sa tot dea o medie de un 8,5. Nu e rau, avand in vedere cei 6 de 1 si un 4 care trag in jos :)) Lasa ca asa e bine dar nu, acum serios...

Dupa aproape doi ani de Anti-Plicti si o serie intreaga de cititori, multi stabili, s-ar impune un mic feedback, in care esti rugat frumusel, frumusel, sa-mi spui ce-ti place si ce nu-ti place la Anti-Plicti. Ce e bine si ce te enerveaza sa spargi monitorul :) Si/si... Ce ai vrea sa gasesti si nu e aici... sau ce e dar e prea putin pe blogul de fatza. Spune-mi ce crezi despre Anti-Plicti si ce ar mai trebui facut. Stiu si eu... mai multe vorbe, mai multe poante, mai multe tampenii, chestii mai serioase... poze, clipuri, seriale, teste, jocuri... un nou template... etc, etc... De ce vii aici, cu ce te alegi, daca te alegi cu ceva...

Sa stii ca si eu am dat sfaturi muuuulte si gratuite la randul meu si continuu sa o fac. De multe s-a tinut seama, vad, inclusiv la site-uri bloguri serioase. De-aia, pentru ca nu traiesc sau nu vreau sa traiesc intr-un bol de sticla am nevoie de ajutorul tau, de parerea ta.

Poate ai o retinere, asa ca accept si chiar incurajez si comentariile anonime, atata vreme cat sunt argumentate si relativ decente. Adica nu ma injura prea tare :) Incercam?

PS: avem totusi si un mic premiu... ca sa nu fie totusi gratis toata povestea, celui mai bun raspuns pe care il consider, o sa-i fac o recenzie blogului personal in maxim o saptamana. Poate fac una mare si alte cateva mai mici... vedem... Oricum o recenzie frumoasa si la obiect, asa cum te rog pe scurt sa faci si tu aici. Daca cumva ai comentat anonim si mi-a placut cum le-ai spus... ce sa zic... poate lasi niste initiale ceva si-mi indici dupa aceea blogul despre care vrei sa scriu. Deal?


Vezi si:
- Cativa dintre fanii Anti-Plicti
- Munca mea: un reportaj radio despre Michael Jackson
.
Twitter
Facebook

21 Pareri. Comenteaza:

Unknown spunea...

mie-mi place de tineeee! :D :))

mda, presupun că dacă vrea premiul trebuie să fiu serioasă... dar suuuunt! :P
ok, revin!
tot îmi place de tine!

Unknown spunea...

Si daca nu vreau? Mwahahahah. Make me. Bine, bine... Ideea e ca mie imi place asa, nici nu stiu unde gasesti toate nebuniile pe care le postezi :))

Siii ma laud, un 11 a fost de la mine :D

Dili spunea...

Aoleu eu nu vazui sondajul, gata am votat. Unu? Hai mai, cine-ti poate da unu decat vreun pustan fara minte si care pun pariu ca n-a citit nici un paragraf din blog. SI acum parerea mea:

De ceva vreme-as zice eu,
cand viata imi devine grea
cand oamenii sunt cruzi si rai
pe Anti Plicti vin mereu.

Si-aproape zilnic zac aici
cam insumat juma' de ora
si rad si aflu lucruri noi
si ma uit vineri la pozici.

Si uneori ma mai gandesc
si la el, Cippy, ce hram poarta
si-i multumesc ca ma ajuta
la vremuri grele sa zambesc.

Acum nu am ce sa mai spun
decat un BRAVO mare pus
in fruntea poll-ului cu note
pentru un blog la zambet bun!!!

Unknown spunea...

eu am votat de 3 ori :))

sau nu trebuia să spun asta? :D

Addamissia spunea...

Tu, Cippy, m-ai provocat la scris. Si io scriu mult cand ma apuca :). Prin urmare,sa incepem. In privinta notelor, cred ca ti-am dat vreo 4-5 de 11 si iti voi da in continuare si mai mult de atat, daca se poate. Asta pentru ca Anti-Plicti merita. Anti-Plicti isi atinge obiectivul in fiecare postare, in fiecare desen, stire sau clip al zilei. Odata ce ai intrat aici, sigur nu ai cum sa te plictisesti pentru ca ai de toate: articole haioase, o atitudine pozitiva, sanatoasa, stiri stropite cu un pic de seriozitate, funny pics, cate un song care iti aduce aminte de diverse momente din viata si nu in ultimul rand, un om care are grija ca toate cele enumerate sa se intample in fiecare zi, aici, pe Anti-Plicti.
Intrebi apoi ce ne place si ce nu. Pai, io una nu mai calcam pe aici daca nu-mi placea. Nu ma incurc cu jumatati de masura. Ori imi place, ori nu. Si daca imi place, apoi imi place cu totul, asa cum e. De ales, ma aleg cu faptul ca ma relaxez, citesc cu placere ceea ce postezi si mai schimb cate o parere cu oameni inteligenti. Citind, ajungi sa cunosti si omul din spatele blogului.
Treaba cu concursul nu ma pasioneaza. Nu mi-am exprimat parerea despre Anti-Plicti de dragul recenziei. Atata timp cat te vei mentine pe aceeasi linie, voi fi aici. Gata, ma opresc din scris :).

Addamissia spunea...

Albul nu e enervant, e neutru. Tocmai bun pentru Anti-Plicti :D.

Anonim spunea...

citesc aproape zilnic anti-plicti. imi place in primul rand ca e altfel decat multe alte bloguri si chiar siteuri. imi place ca in fiecare coltisor de blog sau de articol e cate o chestie care ma pune pe ganduri intr-un mod placut. cred ca ai putea scrie si altceva, chestii mai serioase. oricum si asa echilibrul intre glume si chestiile serioase e bun. as vrea mai multe articole pe zi dar nu cred ca e posibil. e bine asa cum e, sa nu renunti la blog. e doza mea de relaxare. (sunt barbat. identificare VS) succes in continuare

Anonim spunea...

parerea mea este ca cei care au dat 1 au facut-o din invidie.

Cipri spunea...

Hai să nu mă lăfăi în comentarii lungi...
Poate că ar merge schimbată tema, deşi, la modul cel mai serios o zic: câţi din vizitatorii fideli se întorc aici pentru temă? Conţinutul e (aproape) tot ce contează.
Nu-mi place scrisul de genul "...blogul de fatza...". Nu arată mai bine "...blogul de faţă..."?
În rest, nu mai am niciun comentariu. Cel puţin deocamdată. :)
Ţine-o tot aşa!

Anonim spunea...

e bine ce faci. tine-o tot asa. te citesc des dar e prima oara cand comentez. mi-a placut mult faza cu basescu si fetita :) bafta!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ everybody - merci mult, o sa tin sincer cont de cat mai multe dintre pareri, sugestii... mai tinem un pic articolul activ si navalim cu premierea in maxim o saptamana, adica atunci cand nu va asteptati si ati uitat ;)

@ celine - si mie-mi place de tine. will you marry me??

cum ma de 3 ori ??? :)))

@ high heel walker - hm, joci tare... :)) ma bucur ca-ti place, asta venind de la un blog cu mult gust... daca ai votat cum spui, o sa-ti pun o pila :)

@ dilimache - sunt maxim de impresionat / desi barbat, deci implacabil / un vot moral si eu ti-am dat / caci ne-ntalnim in inefabil :))

saru'mana, merci mult. ma bucur daca e asa cum spui. asta inseamna ca toata lumea iese bine :)

@ addamissia - incredibila radiografia, sincer. le-ai cam atins pe toate, cam asa cum mi-am propus eu sa o fac. esti meseriasa, pe bune!! sa stii ca uneori si eu ma uit la blog ca un cititor si ma mai distrez si eu... scriu deci si pentru mine, nu doar pt. altii. e un sentiment sa mai vezi ca sunt nebuni care-ti inteleg mesajul.

@ eSorin - am apreciat mult luciditatea comentariului tau. la obiect. nu stiu daca stii anti-plicti cand era pe maro si apoi pe un verde care mie mi-a placut mult. acolo nu prea aveam alb. era un pic impopotzonat si fura din mesajula articolelor. am ales acum alb cu rosu pentru ca am vrut blogul un picutz mai serios decat prima oara. adica am ramas pe nisa de funny dar i-am dat si un accent mai serios... o sa mai reflectez totusi la observatia ta, care ma bucura.

@ anonim - hehe, esti dintre cei care apreciaza latura mai "deep" a blogului. cel putin intentia asta e, a mea, sa nu fie o chestie soft in nestire. deci da, incerc sa tin blogul ancorat in realitate si ma bucur enorm ca ai observat si apreciezi asta.

@ anonim - sincer si eu cred ca e ceva subiectiv acolo... mai primesc note ciudate si la articole, dar deh, gusturile omului sunt diferite ca si oamenii... de-aia am si pus nota unu la optiuni ca sa fie data. ma bucur ca nu-s mai multi de 1 decat restul notelor :) chiar am fost curios :)

@ cipri, my man - merci de radiografie. da, nici eu nu cred ca se omoara dupa tema, de-aia e si destul de minimalista asa... poate mai tii minte verdele de dinainte... o sa o schimb la un moment dat, cand imi inchipui ca cititorii fideli s-au plictisit de asta. mi-e groaza insa de schimbatul temei, ca am multe artificii in ea :)

cat despre fatza vs. faţă... hm... scriu "fatza" intentionat asa, pentru a sari in ochi ce vreau sa zic si pt. a nu lasa loc de interpretari. cat despre diacritice... asa am inceput, fara, si in plus vad ca la adresa din browser nu sunt recunoscute diacriticele... o sa tin insa cont de ce mi-ai spus... mercic.

@ anonim - mi-a luat ceva timp postul la care te referi, dar ma bucur ca l-ai remarcat. te astept sa comentezi mai des :)

Anonim spunea...

Nu pot posta nimic!!!!

Anonim spunea...

Fantastic! acum a mers! Aşadeci, ca anonim pot pune comentarii, când să-mi dau numele şi url-ul nu vrea! Bine..... mama-lor de site, net, tehnică, etc.
Înapoi la oile noastre: ieri am încercat de 4 x să comentez, dar nu m-a lăsat! Ideea e că blogul îsi merita numele cu vârf si îndesat! L-am descoperit recent si... recunosc, arunc câte-un ochi în fiecare zi ca sa vad ce ti-a mai debitat neuronul (tie sau altora).
Daca te bagi la modificari, poate iei în calcul si fundalul alb al blogului - parerea mea, dar şi problema cu comentariile.
Hai bafta si inspiratie multa!
Teo

Unknown spunea...

i do, i do!!! :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ teo - teo, tu esti, cu traficul de ganduri?? oricine ai fi, merci de sugestii si aprecieri. albul de pe blog a mai generat dispute... intentionat l-am vrut asa la inceput. din pacate nu pot schimba gri-ul asta de pe margini, ca as schimba si albul. dar o sa mai mesteresc eu un pic. sa vedem... cu comentariile e f. ciudat, am facut teste si cam mergea la mine... hm. ma uit si la asta.

@ celine - hm, vezi ca scriu pe blog, ca-s nebun iar asta e un eveniment. da' tre sa mai imi dai un ok... deci gata? mergem la primarie?? :) devenim primul cuplu virtual? ii chemam nasi pe astia de la google? :))

Cipri spunea...

Cippy, un cont de Twitter ai? ....e la modă =))

Unknown spunea...

da tinere, serios! copiluţi cum facem? tot în spaţiul virtual? :)) vreau 11! am zis!

Cipri spunea...

Aveţi nevoie de naşi?

Unknown spunea...

da, dar facem preselecţie, nu e aşa simplu tinere! stai jos!
:))

Unknown spunea...

Iti mai dau un 11, imi faci mie recenzia? :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ high heel walker - nu se pot da voturi multiple :)) dar pentru ca-mi esti simpatica, iti promit ca nu vei pleca cu mana goala. (ti-am zis ca-ti pun o pila...) da' poate scrii si tu ceva... ;) ne mai distram ;)

Trimiteți un comentariu