miercuri, 5 august 2009

Englezii de la Top Gear fac misto de Dacia Sandero - video

Sponsori:

Cica asa au tinut-o toata emisiunea: Great news... apoi ceva despre Dacia Sandero si treceau mai departe, ca si cand n-ar fi fost... Bine ca sunteti voi destepti, ba englezoi homosexuali si fatalai... Stii, adica vine si furnica asta de masina pe piata noastra (englezeasca) doar ca noi suntem atat de smecheri incat nici nu conteaza.



Io cred ca va ofticati teribil si va e frica. Adica pe criza asta, scumpelile voastre cu volan pe dreapta s-ar putea sa ramana de carutza iar mica dar inimoasa Dacia Sandero sa rastoarne caru' mare.

Ma uit pe comentariile de pe Youtube ale clipului de fatza. Astia zic ca s-au distrat de glumele lor proaste. Altii pe niste bloguri zic ca nu e exclus sa fie reclama platita de Renault la Top Gear. Eu ma indoiesc, sincer... Ca asa si-ar face toti...

Oricum, dincolo de toate, un lucru e cert. Faptul ca o mentioneaza de atatea ori, fraierii, nu face decat sa-i faca reclama. Stii cum e in marketing - important e sa se vorbeasca despre tine. Chiar si reclama negativa poate fi a naibii de buna (vezi cazul Elena Udrea si presedintele Norvegiei, care a propulsat-o acolo unde e azi...). Deci fatalailor englezi... pregatiti-va sa fiti calcati de Dacia Sandero... (si la propriu dar si la figurat:)

Disclaimer: articolul asta e scris cam patimas. Nu am nimic cu poporul englez, e un popor destept, cu traditie... cu inaintasi destoinici, poate un pic mai destoinici ca cei din prezent dar nah... Dar s-au luat de noi, ne luam de ei... Totusi respect pentru poporul englez, pentru fatalai si pentru homosexuali... :)


Vezi si:
- Dacia Logan, pe intelesul tuturor
- Doar noi avem voie sa injuram Romania??
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

eSorin spunea...

niste ratati!romanii sunt de 1000 de ori mai tari.ii fura din toate pozitiile pe la metrou,troleu,tramvai si ei nici nu-si dau seama decat cand ajung sa faca plata la magazin si realizeaza ca nu mai au portofelul.
"Hey great news,a romanian gipsy just peed on you!"

Mihai Zamfiroiu spunea...

cred ca pe criza asta , le e cam frica ....
Sandero sigur se va vinde , pe cand un Aston Martin nu prea sunt sigur ...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ eSorin - tare de tot!! m-am distrat, esti meserias!! pai da, ii facem din mers iar ei isi permit sa faca misto de masina noastra...

@ mihaizzz - dap, sunt strigate de disperare. rad ei dar nu e rasul lor :)

eSorin spunea...

mama lor de englezoi cu accentul ala ciudat al lor.

Trimiteți un comentariu